👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak pewnie kradziony chyba że jak bagieta maska naryj od covida na mordzie
Veni_Vidi napisał/a:
Podobno prawdziwy facet różowego się nie boi.
Twój chłopak tak tylko p🤬li
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
Twój chłopak tak tylko p🤬li
Samiec alfa boi się różowego? Może idź na terapię, taki uraz zryje ci beret nieodwracalnie...
Veni_Vidi napisał/a:
Samiec alfa boi się różowego? Może idź na terapię, taki uraz zryje ci beret nieodwracalnie...
Zabolało co? pewnie jeszcze nie "wyszedłeś z szafy" i dusisz to w sobie

Jak jesteś pedałem to twoja sprawa. Normalny facet po ubraniu różowej koszulki nie nabiera ochoty na pento w papę. Ta chęć jest w tobie od zawsze.
BambiPMT napisał/a:
Jak jesteś pedałem to twoja sprawa. Normalny facet po ubraniu różowej koszulki nie nabiera ochoty na pento w papę. Ta chęć jest w tobie od zawsze.
Następna Tęczowa parówa,odjebcie się ode mnie

BambiPMT napisał/a:
Normalny facet po ubraniu różowej koszulki nie nabiera ochoty na pento w papę. Ta chęć jest w tobie od zawsze.
NORMALNY facet NIE zakłada różowej koszulki !!!
To po pierwsze !
widzę że motop🤬ki już przestają się kryć powoli z orientacją i zaczynają się uzbrajać w swoje właściwe pedalskie kolory. Wiadomo nie od wczoraj że każdy facet na motorze to gejek. Powinni pozdrawiać się na zdrodze gestem obciągania k🤬sa a nie lewa w górę, chyba że lewą ręką właśnie obciągają sobie na wzajem i o to w tym chodzi?
Następna Tęczowa parówa,odjebcie się ode mnie
No ale masz pentagram w logo. Od pentagramu do penta niedaleko. Sataniści i metale to pedały.
psotny_fiutek napisał/a:
NORMALNY facet NIE zakłada różowej koszulki !!!
To po pierwsze !
Normalny facet takiej nie ma. Ja nie mam. Kolejny co ma wymówkę na pedalstwo. Że to niby czary, od kolorów mu się c🤬jów zachciało.
Na wschodzie Polski dziewczynki się ubierało na niebiesko a chłopców na różowo.
Są kraje, w których chodzenie codziennie w dresie to oznaka pedalstwa. Tak więc możesz "wyjść z szafy" i kup sobie ubrania dla dorosłych.
Na tej stronie i tak nikogo nie obchodzi z kim się jebiesz po kątach...
Veni_Vidi napisał/a:
Podobno prawdziwy facet różowego się nie boi.
Takie całkiem niezłe objaśnienie:
Błękit – kojarzony z niebem, z boskością – był kolorem żeńskim. Kolor różowy zaś był kolorem męskim. Uznawano bowiem róż za bledszą wersję koloru dla ludzi majętnych, czyli czerwieni (drogiej w uzyskaniu). Mógł być wtedy kojarzony z władzą i luksusem, ale mimo wielowiekowej tradycji różowych, męskich strojów, skojarzenia te nie mają odzwierciedlenia w dzisiejszym postrzeganiu różu, który znany jest jako kolor kobiecy. Kobiety zaczęły nosić różowy dopiero po drugiej wojnie światowej i dopiero wtedy barwie tej przypisano dziewczęce atrybuty. Wynikało to z faktu, że mężczyźni przejęli kolor niebieski – niebieskie były stroje robocze, a mundury szaroniebieskie.
Ale tak - mężczyźni mają w dupie nazwy kolorów, gdyż i tak na co dzień rozpoznają tylko trzy: fajny, c🤬jowy i pedalski.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie