👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nagroda Darwina za próbę ratunku po próbie morderstwa wędruje do :

Wiecie dlaczego kobieta ma cipę? Bo to jedyna rzecz która przyciąga do nich facetów...
cuurniprime napisał/a:
Wiecie dlaczego kobieta ma cipę? Bo to jedyna rzecz która przyciąga do nich facetów...
a cycki to co? no chyba że masz własne...

HAL9000/2 napisał/a:
a cycki to co? no chyba że masz własne...
Ileż się można cyckami bawić

cuurniprime napisał/a:
Ileż się można cyckami bawić
Codziennie

Myslalem, ze to jakis kolejny niedorozwiniety, 5-letni smierdziel..ale nie, to po prostu tepa nastolatka.
Jak ona sie zwyklej rybki boi dotknac to ja nie wiem czy ona zrobi dobra kariere jako zona
Jak ona sie zwyklej rybki boi dotknac to ja nie wiem czy ona zrobi dobra kariere jako zona

marinis napisał/a:
Nie macie prawa obrażać ładnych dziewczyn.
Podaj mi paragraf, stulejo

marinis napisał/a:
Ale wy jesteście tępi. Nie macie prawa obrażać ładnych dziewczyn.
I tak nie zamoczysz.
Jakbym mojego kumpla widziała, wypadła mu ryba a on uciekł ;/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie