Jeden z najlepszych odcinków z Titusem w roli głównej.
Pewnie każdy to widział, ale warto przypomnieć, bo rozwala system.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zalosny jest ten wojewodzki
konto usunięte
2013-02-27, 1:15
Tytus jest zajebisty
Wydaje mi się że lepsze.
Mała część programu.
konto usunięte
2013-02-27, 1:33
Tutus to jest klasyczny rock&roller z jajami i z mózgiem. Gatunek na wymarciu niestety. Skarb narodowy. Trzeba go sklonować.
konto usunięte
2013-02-27, 8:32
@up na jakim wymarciu? ten gatunek żyje i ma sie coraz lepiej
golce by mogły włosy umyć.. bo rosół można z nich wyciskać
konto usunięte
2013-02-27, 9:51
Wojewódzki się stacza. "Czy jesteś degeneratem ... bo się tak ubierasz." porażka. Dłużej nie miałem cierpliwości go oglądać, a kiedyś go lubiłem.
Nie lubię tego pseudo inteligentnego zakompleksionego idioty który swoim zachowaniem próbuje wyleczyć swój kryzys wieku średniego. A ten Titus to taki polski Lemmy trochę. Ciekawe po co mu ta opaska na ręce pewnie łapa nakłuta niemiłosiernie.
7:50 ale klaka zapuscil pod pacha ;]
konto usunięte
2013-02-27, 11:25
Wojewódzki to stary dziad a wygląda na 31 lat no jakim cudem
konto usunięte
2013-02-27, 14:04
daerragh napisał/a:
zalosny jest ten wojewodzki
Tera pytanie kto jest bardziej żałośny ty ze swoją pensją i osiągniecami życiowymi czy on ?