To na tych c🤬jków stworzono przycisk "ignoruj" czy na tych drugich? Bo szukam i znaleźć nie mogę.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
@Hackering
Bo pyta sama nie uznała tego materiału za godny sadistica, a mimo to znalazł się ktoś, kto chce za to wirtualnego alkoholu.
Bo pyta sama nie uznała tego materiału za godny sadistica, a mimo to znalazł się ktoś, kto chce za to wirtualnego alkoholu.
podpis użytkownika
Naziolek napisał/a:
Darson emituje najwięcej promieniowania.
Hacerking napisał/a:
Jedna pyta to wrzuciła, inna wyprodukowała. K🤬s to k🤬s, ja was tam nie rozróżniam.@Up, a widzisz k🤬a by pyta to wrzucała na sadola?
![]()
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

Za każdym razem kiedy to oglądam, zastanawiam się, kto jest podstawiony, a kto z łapanki.
pyta zawsze na propsie

podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Może jestem jakis nie na czasie ale ten pedałek z "pyta" wcale nie jest taki zajebisty jak mu sie wydaje. probuje na sile wprowadzic kogos w blad, szybkimi pytaniami chce udowodnic ze polacy nie widza różnicy miedzy Bozym Narodzeniem a Wielkanoca, wkreca ze na choince wiesza sie j🤬a gwiazde dawida... k🤬a naprawde? trzeba byc kompletnym ignorantem zeby zlapac sie na takie tanie chcwyty, kolesie chca byc fajni na sile. na swoj sposob jestem wierzacy, wierze w Boga nie w "czarnych"
może i komentarz wiekszego sensu niema, ale to chcialem powiedziec
może i komentarz wiekszego sensu niema, ale to chcialem powiedziec

Tych mądrych wogóle nie pokazują tylko idiotów którzy się trafią.
Kur*a, a ja karpia zapierd*lilem zamiast utopić. Jestem grzesznikiem...
podpis użytkownika
Tajne

1:27 gość bardzo inteligentny, to muszę przyznać, szczególnie z tym kalendarzem liturgicznym. Ten z pyta się przy nim chowa z "przygotowanym materiałem"