Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
s................u 2013-01-13, 18:51 2
czy pis da to nie wiem ale piz da na pewno
Zgłoś
androgenius 2013-01-13, 18:52 9
To na tych c🤬jków stworzono przycisk "ignoruj" czy na tych drugich? Bo szukam i znaleźć nie mogę.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
H................g 2013-01-13, 19:01 4
@Up, a widzisz k🤬a by pyta to wrzucała na sadola?
Zgłoś
Y................U 2013-01-13, 19:02 1
tata topi karpia, a potem zalewa robaka
Zgłoś
Darson666 2013-01-13, 19:08 3
@Hackering
Bo pyta sama nie uznała tego materiału za godny sadistica, a mimo to znalazł się ktoś, kto chce za to wirtualnego alkoholu.

podpis użytkownika

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
androgenius 2013-01-13, 19:16 10
Hacerking napisał/a:

@Up, a widzisz k🤬a by pyta to wrzucała na sadola?

Jedna pyta to wrzuciła, inna wyprodukowała. K🤬s to k🤬s, ja was tam nie rozróżniam.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
m................L 2013-01-13, 20:17
Za każdym razem kiedy to oglądam, zastanawiam się, kto jest podstawiony, a kto z łapanki.
Zgłoś
sauerps 2013-01-13, 20:19 2
pyta zawsze na propsie

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
stearate 2013-01-14, 0:04 3
Może jestem jakis nie na czasie ale ten pedałek z "pyta" wcale nie jest taki zajebisty jak mu sie wydaje. probuje na sile wprowadzic kogos w blad, szybkimi pytaniami chce udowodnic ze polacy nie widza różnicy miedzy Bozym Narodzeniem a Wielkanoca, wkreca ze na choince wiesza sie j🤬a gwiazde dawida... k🤬a naprawde? trzeba byc kompletnym ignorantem zeby zlapac sie na takie tanie chcwyty, kolesie chca byc fajni na sile. na swoj sposob jestem wierzacy, wierze w Boga nie w "czarnych"
może i komentarz wiekszego sensu niema, ale to chcialem powiedziec
Zgłoś
Z................4 2013-01-14, 0:12
Tych mądrych wogóle nie pokazują tylko idiotów którzy się trafią.
Zgłoś
DarkEvent 2013-01-14, 0:23 1
Kur*a, a ja karpia zapierd*lilem zamiast utopić. Jestem grzesznikiem...

podpis użytkownika

Tajne
Zgłoś
GuStaff22 2013-01-14, 0:27
Ja tam lubie pyte
c🤬ja sie znacie klękajcie do Jezuska
Zgłoś
B................k 2013-01-14, 0:27
@stearate

AAA ten w okularach to ty ?
Zgłoś
N................k 2013-01-14, 0:29 1
1:27 gość bardzo inteligentny, to muszę przyznać, szczególnie z tym kalendarzem liturgicznym. Ten z pyta się przy nim chowa z "przygotowanym materiałem"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie