📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech nas zawsze sukcesy łączą. Nie tylko sportowe ale i w życiu codziennym

kilka medali, do tego w niszowych sportach, a polaczki spamują w necie wychwalając ich pod niebiosa na każdym serwisie.

tak myślałem, że w komentarzach trafi się jakiś intelektualny impotent...

Tu gwoli ścisłości powinny być dwa zdjęcia Kamila ;D
Swoją drogą współczuję matkom anty-polaczków. Teraz pewnie obrywają taboretami, bo ich tak nosi ze złości ha ha
Swoją drogą współczuję matkom anty-polaczków. Teraz pewnie obrywają taboretami, bo ich tak nosi ze złości ha ha

Skoki to się bardziej do cyrku nadają, nie na igrzyska. co innego łyżwiarstwo szybkie, a już w szczególności biegi narciarskie. Niemniej cieszą te sukcesy, tym bardziej, że innych zwyczajnie brakuje.
Ciekawe, że Polacy potrafią osiągac spektakularne sukcesy w sportach indywidualnych, ze poza tymi medalami wymienię podwójne złoto Korzeniowskiego w Australii w 2000. roku, tego kolezkę odrzutu młotem, zapasników i judoków. Za to w sportach zespołowych Polska od lat jest słaba. Siatkarze i piłkarze ręczni jeszcze jakoś tam dają radę, ale piłka nożna leży i kwiczy, a polska liga znana jest z gigantycznego bajzlu i stadionowych bandziorów.
Ciekawe, że Polacy potrafią osiągac spektakularne sukcesy w sportach indywidualnych, ze poza tymi medalami wymienię podwójne złoto Korzeniowskiego w Australii w 2000. roku, tego kolezkę odrzutu młotem, zapasników i judoków. Za to w sportach zespołowych Polska od lat jest słaba. Siatkarze i piłkarze ręczni jeszcze jakoś tam dają radę, ale piłka nożna leży i kwiczy, a polska liga znana jest z gigantycznego bajzlu i stadionowych bandziorów.
@Loaloa
a polska liga znana jest z gigantycznego bajzlu i stadionowych bandziorów.
dzięki tvn,polsat i tvp a prawda jest taka, że na stadionach bandziorów nie ma już kupe czasu...
Są oczywiście bandziory, ale już nie ma ich na stadionach, bo wszyscy są w...
Sejmie i Sosnowcu
a polska liga znana jest z gigantycznego bajzlu i stadionowych bandziorów.
dzięki tvn,polsat i tvp a prawda jest taka, że na stadionach bandziorów nie ma już kupe czasu...
Są oczywiście bandziory, ale już nie ma ich na stadionach, bo wszyscy są w...
Sejmie i Sosnowcu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie