Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~DMT
2015-09-04, 13:57
konto usunięte
2015-09-04, 15:12
Dzień dwa a wewnątrz złotego pociągu znajdzie się i bursztynowa komnata.
@MaszAyahuaskę
biedny intelektualnie człowieczku. Przeczytaj co napisałeś, przemyśl to później 2 x i przeproś.
konto usunięte
2015-09-04, 18:16
największa beka to będzie jak znajdą i się tym pochwalą idioci na cały świat...
~DMT
2015-09-04, 19:43
@MaszAyahuaskę- Coś jest w tym co piszesz. W obu postach
konto usunięte
2015-09-04, 20:19
A niedługo w telewizji: podniesiono wiek emerytalny do 100 lat itd. itd. itd. jeśli by ktoś chciał się zagłębić w temat polecam poczytanie o sposobach sprawowania władzy w rzymie i jego polityce, przeniesione wszystko do dzisiejszych czasów sprawdza się znakomicie.
Co jak co ale rmf maxxx dali do gara
konto usunięte
2015-09-05, 11:47
Po mojemu to niezła bania z tym pociągiem. Nie wykluczone, że samorząd całą akcję nagrał, w celu zwrócenia uwagi na region. Na taki czas antenowy należałoby wydać miliardy rubli transferowych.
konto usunięte
2015-09-05, 12:15
Cytat:
Ten cały złoty pociąg jest tylko po to by odwrócić uwagę od dwóch ważnych spraw:
Masowa imigracja.
Wybory.
Rozumiem, że w Niemczech czy UK, gdzie informacje o złotym pociągu są ostatnio bardzo często podawane także ma to na celu odwrócenie uwagi od wyborów w Polsce?
Pożar był po to aby agenci kontrwywiadu mogli wyciągnąć dokumenty a reszta to pewnie same militaria.
~DMT
2015-09-05, 12:41
konto usunięte
2015-09-05, 12:52
Bzdura Nazizm jest do dziś.