👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak się wturlał miedzy koła - myslałem, że mu się uda, ale podskok autobusu mówi, że jednak nie
Żeby to baba z wózkiem i gówniakiem tam się wepchała to rozumiem, ale zawodowy kierowca?
wojtas09999 napisał/a:
Dwóch ślepych debili
K🤬a , ja tak nonszalancko samochodem osobowym nie cofam bo mam ograniczone widzenie, a ten debil w autobusie jedzie jakby wszystko widział!
Kiierownik zapewniający bezpieczeństwo nie ślepy tylko nie pomyślał że znajdzie się debil co będzie cofał z nadmierną prędkością na pałę! I bez kompletnego wyczucia!
Nie słyszał, nie wyczuł że w coś uderzył? To tępe ścierwo nie powinno kierować dużym autobusem!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie