👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten drugi filmik to jak sadol.pl/uliczna-sztuka-vt10374.htm?highlight=139994

w rysunkach z pierwszego fiomiku musi być idealna precyzja w rysowaniu tych kresek. masakra;d

To pierwsze to prążki mory powstałe przez nakładanie na siebie struktur okresowych. Bardzo fajny filmik
@Valium: Nie taka znów idealna

@Valium: Nie taka znów idealna

w drugim filmiku zauważcie że od 0:12 już nie jest pokazane miejsce kostki więc wtedy już ktoś tam ją nakleja. gdy bierze ją w 0:16 nie było pokazane podłoże więc naklejona kosteczka już sobie tam była a on wziął tą normalną. kiedy ją odkłada w 0:20 widać jak energicznie odrzuca na bok tą zwykłą i potem już pokazuje tą naklejoną. z piłką jest jeszcze łatwiej, wymienia ją pod obrazem od 0:14. amen. a co do drugiego filmiku- szacun

2 film widziałem już jego sztuczki trick polega na tym że jak podchodzi do kamery to podmienia sobie te przedmioty a my z tego punktu widzenia nie wiemy czy to jest okrągłe czy płaskie ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie