👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeszcze jeden napalony piesek, który oprócz tyłka i cycków nic więcej nie widzi.

Basika063 napisał/a:
Jeszcze jeden napalony piesek, który oprócz tyłka i cycków nic więcej nie widzi.
jakto? a motorówkę?

rrdzony napisał/a:
jakto? a motorówkę?
A jednak zobaczyłeś motorówkę? Szacun!
Nie sądziłem, że kiedyś wkleję tutaj takie zdjęcie, ale nie przychodzi mi do głowy lepszy komentarz.
Jeśli popatrzysz na to zdjęcie przez kilka minut powinieneś zobaczyć swój temat.
Jeśli popatrzysz na to zdjęcie przez kilka minut powinieneś zobaczyć swój temat.

ja widzę za to puszkę z browarem przy lewej nodze tej siksy

galo, jebnij się w łeb tym jpgiem
iluzja jest naprawdę niesamowita, nie mogłem uwierzyć dopóki nie uwierzyłem!
iluzja jest naprawdę niesamowita, nie mogłem uwierzyć dopóki nie uwierzyłem!

I teraz wszyscy będą pisać teksty w stylu "gdzie ta motorówka ja dalej nic nie widzę" i pokazywać jak bardzo są ograniczeni (i nie chodzi mi tu o wzrok).

Niestety nic nie zobaczę, jestem ślepy i mam monitor brajlem ;/

dokładnie, @TD. jeżeli zamiast patrzeć na zdjęcie przez kilka minut będziesz patrzeć na jej twarz przez kilka minut, to zobaczysz, że ma przynajmniej 45 lat a w dodatku jest niemką.

to wtedy jak już zobaczysz, że ma 45 lat i jest Niemką, to flaga na łeb i za ojczyzne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie