Lew
2011-11-22, 21:04
Palą mu te auta za ten sygnet z tombaku który wciska naiwnym że nie ma kasy na paliwo a sygnet to złoto itp
Kocham ich...jak mi dają sygnety a ja im wręczam papierowe 100złoowe banknoty z mojej starej poczciwej drukarki HP
Ale ma jeszcze trzy w garażu.
biedne cyganiątko

wyganiające swoją babcię, żonę i córkę na żebry
Tak się składa, że pochodzę z tego miasta. To bardzo stary materiał bo ostatnio policja rozbiła zorganizowaną grupę przestępcza cyganów na terenie całego miasta. "Kilkudziesięciu antyterrorystów sforsowało drzwi do mieszkań na terenie Ostrowa i innych miast wielkopolskich. Wśród zatrzymanych jest słynny ostrowski rom o pseudonimie Kotek. Ten sam mężczyzna przed dwoma laty był bohaterem jednego z naszych reportaży, kiedy to spalono mu mercedesa. Wtedy twierdził, że nikomu krzywdy nie zrobił". "wyłudzenia na szacowana kwotę od kilku do kilkudziesięciu milionów funtów brytyjskich". Dziękuje za uwagę.
Bo Mercedes to porządne niemieckie auto więc załączył się system obronny i chciał cygana zagazować. Cygan i uczciwy to jest antonim. Poza tym mógł w pakiecie wykupić AC (Auto Cygan)
Mi jedynie jest szkoda samochodu.
"Nikogo nie zabiłem, nikogo nie krzywdziłem, niczego nic" - kłamliwy jak cygan;)