cytuję komentarz z yt „ policjant nopowiec napisal w raporcie że niedopałek spowodował pożar asfalcie”
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2011-11-23, 9:44
W prokuraturze był. Na policji był. A w urzędzie skarbowym? Kiedyś czytałem o kolesiu, który ma sąsiadów cyganów. Ten facet ma jakąś działalność zarejestrowaną i już kilka razy był wylosowany przez urząd skarbowy. A jego sąsiedzi nie pracują, pod domem same zajebiste fury, domy jak małe pałace. I do cyganów się nie dopieprzają, bo wiedzą, że nic to nie da. A my musimy tłumaczyć się z każdej uczciwie zarobionej złotówki.
konto usunięte
2011-11-23, 11:16
Bardzo dobrze działająca policja. Jeszcze im podziękujemy
konto usunięte
2011-11-23, 12:23
Ohoho widzę tutaj zgraję rasistów, którzy będąc z dala od monitora do Cygana nawet nic by nie powiedzieli
@misi3k12 nie osądzam tylko wyrażam opinię i tu masz rację że na podstawie tego jednego materiału, skoro cygan robi przekręty to niech się zajmie tym policja skarbowa bo od tego są. kto by racji tu nie miał (czy cygan bo mu spalili - czy którzy to zrobili bo mieli powód) któryś wydział się tym powinien zająć.
konto usunięte
2011-11-23, 14:32
ale nie powiedział że ukradł
konto usunięte
2011-11-23, 15:21
No, czyli jak zwykle, miałem racje.
Ten facet, to zwykły kryminalista. Należało mu się.
Moim zdaniem powinien gnić w więzieniu do końca życia. On się nie zmieni.
konto usunięte
2011-11-23, 17:10
Dopóki cygan pracuje i płaci podatki to nie mam nic do niego
konto usunięte
2011-11-23, 18:36
Po samym jego charakterze widać, że mu się należało.
konto usunięte
2011-11-23, 19:55
konto usunięte
2011-11-23, 21:45
Niech u siebie tak kozakuje. I niech się u siebie dorobi. Ciekawe czy mu się uda. Swojego nie okradnie
oni wiedzą oni wiedzą oni wiedzą to jakiś kononowicza cygański krewny od tego są oni od tego są oni od tego są