JanJankowski napisał/a:
A co to się stanęło? Pułapka od PGNiGe?
Jak 3 razy źle wpiszesz kod to tak się dzieje.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Jak montuję nowy domofon i w zleceniu jest zaznaczone to taką opcję włączam .
Velture napisał/a:
Dlatego u mnie żona klika domofon a ja z bezpiecznej odległości obserwuje

ungubungu napisał/a:
O k🤬a. Jakieś info co tak jebnęło?
Ruski mir wyj🤬o.
prawdopodobnie w mieszkaniu gdzie byl domfon ulatnial sie juz jakis czaz gaz.taki dzwonek czy domofon moze spowodowac zaplon
zdrowoyebne napisał/a:
prawdopodobnie w mieszkaniu gdzie byl domfon ulatnial sie juz jakis czaz gaz.taki dzwonek czy domofon moze spowodowac zaplon
Nie dzwonek czy domofon a zamknięcie obwodu elektrycznego, w którym zazwyczaj towarzyszy iskrzenie.
Czekałem aż ktoś jebnie z 10 piętra o beton, a tu taka miła niespodzianka
zdrowoyebne napisał/a:
Zamek elektromagnetyczny od drzwi działa jak iskrownik. Dlatego pamietajcie drogie dzieci jak czujecie gaz nie włączajcie nic na prąd w szczególności światła, a kroki się robi nie odrywając nóg od podłoża by jak ubranie się elektryzowało to ładunki szły do GND 😀
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Zamek elektromagnetyczny od drzwi działa jak iskrownik. Dlatego pamietajcie drogie dzieci jak czujecie gaz nie włączajcie nic na prąd w szczególności światła, a kroki się robi nie odrywając nóg od podłoża by jak ubranie się elektryzowało to ładunki szły do GND 😀
A mogem włączyć kamerkę w telefonie i puścić streama?
podpis użytkownika
Lets Burn!