Ekolodzy ich nienawidzą! Kliknij i sprawdź jak jednym prostym trikiem możesz powstrzymać globalne ocieplenie tworząc nowe góry lodowe!
A tak umierają
ukryta treść
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nowe góry lodowe świadczą o globalnym ociepleniu. Nie tworzą się przecież z zamarzającej wody, a odrywających się fragmentów lodowców szelfowych…
jackalski napisał/a:
Nowe góry lodowe świadczą o globalnym ociepleniu. Nie tworzą się przecież z zamarzającej wody, a odrywających się fragmentów lodowców szelfowych…
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2018-07-11, 23:01
Coś mi mówi że jest to puszczone od tyłu ale nie wiem niech się wypowie specjalista np. Velture albo jego brat bliźniak.
Mateh napisał/a:
Coś mi mówi że jest to puszczone od tyłu ale nie wiem niech się wypowie specjalista np. Velture albo jego brat bliźniak.
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
nic od tylu, gora lodowa jest znacznie wieksza pod powierzchnia wody, jak sie stopilo zbyt duzo na dole to sie wyj🤬o i tyle
Zmiany klimatu nie są antropogeniczne.
Przecież to statek kosmiczny obcych się wynurza... nie widzicie? K🤬a matrix już Wami zawładnął. Morfeusz miał rację
Weźcie niebieską tabletkę... jak Wam w tej kwestii nie pomoże to chociaż Wam stanie
@mam_racje weź niep🤬l forte, serio.
Jak najbardziej zmiany klimatu są również antropogeniczne.
Owszem, klimat tak czy owak się zmienia.
Ale dzięki ludziom w niekontrolowanym i przyspieszonym tempie.
Ziemia sobie poradzi, wyp🤬oli wszystko, zostaną bakterie, a że odrodzi się do podobnego stanu co dziś w jakieś grube miliony lat to ma wyj🤬e bo istnieje w c🤬j miliardów lat... Ziemia jest super
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Chciałem wejść na sadistic.pl, a wlazłem na National Geographic.
Taka pomyłka. cóż, może za słaba ta moja poranna kawa.
Konto usunięte
2018-07-13, 8:56
ale o so choci?
Konto usunięte
2018-07-13, 10:21
Klimat się zmienia, czeka nas kolejna epoko lodowcowa.
ja p🤬le, 3\4 góry lodowej jest pod wodą, jak górna część się roz🤬bie od np. ciepła to się góra przewraca i wygląda to jak na filmiku, tyle w temacie
krz2
2018-07-13, 16:35