👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hehe kumplowi zrobili podobny żart. Uważał się za wielkiego DJ, a nawet nie słuchał poprzedzającej piosenki. Kiedy puszczał wiejskie rytmy, podłożyli mu piosenkę "To już jest koniec" Sala ludzi go na bronach wywiozła

Pener
Najlepszy wkręt jaki w życiu widziałem, hyhy
Łap piweczko mordeczko

Łap piweczko mordeczko

Jej jakie to śmieszne poprostu puchne z bólu . Tak po zatym widać fachowiec z niego

tak to jest, jak się nie gra z winyli, jak pan Bóg przykazał!
Hey laptop DJ, your girlfriend prefers 12 inches!!!
Hey laptop DJ, your girlfriend prefers 12 inches!!!
Dobry ziomek! Co prawda ten kawałek przed "It's raining man" jest beznadziejny, ale widać, że skilla ma
Wjechał bardzo poprawnie niewłaściwym kawałkiem, szapąba

Wjechał bardzo poprawnie niewłaściwym kawałkiem, szapąba

po takiej dawce marichany wstrzykniętej do żył imprezowicze i tak nie skojarzą żartu.

No dokładnie. Co on odsłuchu nie używa? Teraz już będzie haha

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie