Miałem kiedyś kolegę w pracy, któremu zeszło powietrze z koła pod robotą. Miał zapas, lewarek, klucz do kół, twarde podłoże. Zadzwonił po mamę. Kobitka przyjechała. Na szczęście w porę z roboty wyszliśmy z kolegą zanim zabrała się do zmiany. Pięć minut. Może cztery. Innym razem kolega wyszedł z toalety i żalił się, że nie było papieru. Zapytałem: I co zrobiłeś? Odparł, cytuję: Nic, podciągłem spodnie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
TT4 napisał/a:
Miałem kiedyś kolegę w pracy, któremu zeszło powietrze z koła pod robotą. Miał zapas, lewarek, klucz do kół, twarde podłoże. Zadzwonił po mamę. Kobitka przyjechała. Na szczęście w porę z roboty wyszliśmy z kolegą zanim zabrała się do zmiany. Pięć minut. Może cztery. Innym razem kolega wyszedł z toalety i żalił się, że nie było papieru. Zapytałem: I co zrobiłeś? Odparł, cytuję: Nic, podciągłem spodnie.
Ja miałem kolegę, który szedł przez las i zobaczył jak lecą telewizory. Skacząc tyłem na jednej nodze nie przerwał zwiedzania lasu i nieopodal, zaraz obok herbacianego wodospadu zauważył, że tam właśnie sobie uwiły gniazdko. Podrapał się po oku ze zdziwienia.
qwerq123 napisał/a:
Zapytam bo nie wiem, czy takie koła nie trzeba wywarzać ?
Tak, gotujesz 3-5h i wywar dolewasz do środka, operacje powtarzasz 3-5 razy, wtedy jest gotowe.
Masakra, Ja mam problem z oponą w rowerze żeby zmienić bo mi spada zawsze a ten wymienił w kilka sekund oponę kilkaset razy cięższą
Heh chciałbym go zobaczyć jak się bawi z run flatem
Taką oponkę ściągnąć to jest problem...
Krak napisał/a:
Za chwilę trza będzie dopompować bo rantami ciśnienie z🤬bie.
Koniecznie, jeżeli ma się najbidniej kilka setek kilometrów do najbliższego wulkanizatora. Bezapelacyjnie, obowiązkowo.
Takiego koła się nie wyważanie, sypie się specjalny piasek, jest to samoczynne wyważanie podczas jazdy.
Jak mi opona na bliźniaku strzeliła u nas w Polsce to na serwisie niecała godzine wymiana. Tylko że praca polska z przerwą na kawę, bajere i papierosa. Fachowca na filmie widać że ma wprawę. Opon w ciężarówkach się nie wyważa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie