Historyk Leszek Żebrowski opowiada o patriotyzmie "kiboli" i zmianach w obecnym pokoleniu ludzi młodych. Niestety dla wielu ludzi kibice dalej będą symbolem grand na stadionach i zadymach z policją
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
wiesiors4 napisał/a:
Jesteś kretynem
W tym momencie przestałem czytać. Nie będę dyskutował z niewychowanym bucem, który nie potrafi normalnie rozmawiać, tylko musi wyzywać, bo czuje parcie z dupy - jak to ujął Centurion.
BongMan napisał/a:
W tym momencie przestałem czytać. Nie będę dyskutował z niewychowanym bucem, który nie potrafi normalnie rozmawiać, tylko musi wyzywać, bo czuje parcie z dupy - jak to ujął Centurion.
Przestałeś czytać bo za długie dla Ciebie. Jak Ty opluwasz kibiców albo księży to wtedy nie jesteś niewychowanym bucem? Hipokryzja level 9000.
Łza w oku się kręci z dumy ,że w młodym pokoleniu jest duża świadomość narodowa.
wiesiors4 napisał/a:
Przestałeś czytać bo za długie dla Ciebie. Jak Ty opluwasz kibiców albo księży to wtedy nie jesteś niewychowanym bucem? Hipokryzja level 9000.
On opluwa z jakąś klasą, Ty zaczynasz z ludźmi dyskusje per kretynie .
@Alonso,
szkoda twoich nerwów. Do tej ciemnej masy to nie dotrze. To jest sadol- śmieszne i obsceniczne filmiki, nic poza tym. Nie ma sensu tym nizinom społecznym czegokolwiek uzmysławiać, zaufaj mi.
szkoda twoich nerwów. Do tej ciemnej masy to nie dotrze. To jest sadol- śmieszne i obsceniczne filmiki, nic poza tym. Nie ma sensu tym nizinom społecznym czegokolwiek uzmysławiać, zaufaj mi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie