W następstwie paniki, jaka wybuchła na festiwalu muzyki techno Love Parade w Duisburgu w zachodnich Niemczech, zginęło 15 osób, a ok. stu zostało rannych.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haddi jesteś żałosny !
Jak widać słuchasz techno więc nie szanujesz innych.
I te Twoje dziecinne odzywki "je**ć brudasów" szkoda mi takich ludzi jak Ty....
konto usunięte
2010-07-27, 7:46
Gorzol przykro mi że należysz do rzeszy niekumatych. Nie słucham techno, też się pomyliłeś. Po prostu jestem tolerancyjny i myśląc logicznie rodzaj muzyki ani nawet rodzaj kultury jaki występował na owej paradzie nie ma nic wspólnego z tragedią jaka się wydarzyła. Wpisując nie przystające mi słowa je**ć brudasów chciałem zwrócić uwagę że większość wypowiadających się słucha innej muzyki, nie potrafi tolerować pozostałych gatunków, w dodatku ją obraża(mam na myśli prawdziwych fanów) ale kiedy ich kultura/muzyka zostanie obrażona to już jest be i takie zachowanie jest złe. Tylko czy te osoby patrzą czasem w lustro?
O 15 osób mniej "uszczęśliwiających" otoczenie barbarzyńską łupaniną.
konto usunięte
2010-07-31, 4:22
konto usunięte
2010-08-10, 13:56
szkoda, że techno nie umarło w tym wypadku
Mały tunel, dużo luda...ktoś puścił bąka i takie efekty..
i bardzo dobrze. im mniej pedalow na swiecie tym lepiej dla wszystkich.
gdyby to byli polacy to było by mi zal tych ludzi ale ze to niemcy to mam zero wspolczucia!!!!
konto usunięte
2010-08-10, 15:02
konto usunięte
2010-08-10, 16:29
Stare chińskie przysłowie mówi: "ZAMKNIJ PYSK!"
konto usunięte
2010-08-10, 17:06
To na pewno technoviking poruszyl ten tlum...
konto usunięte
2010-08-10, 18:40
konto usunięte
2010-08-10, 19:26
Jak to powiedział Hitler poszukując electro: "Co z tego, że trochę ludzi zgineło? ... Na imprezie czasami się umiera, zdarza się."
skrec.pl/4fun/715/
Nie dziwię się że nie lubicie Techno bo to muzyka taneczna, imprezowa a idealny dla was no lajfy jest hh i metal czyli muzyka do posłuchania w domu. Jak byście mieli trochę urozmaicone życie to byście przywykli do tej muzyki bo jest puszczana w prawie wszystkich klubach ale ty o tym nie wiecie bo prawie z domów nie wychodzicie. Pozdrawiam brudy na sadolu