W następstwie paniki, jaka wybuchła na festiwalu muzyki techno Love Parade w Duisburgu w zachodnich Niemczech, zginęło 15 osób, a ok. stu zostało rannych.
s................o
2010-07-24, 21:12
Ale jestem zły.Po pierwsze co za debil rezygnuje z parady w berlinie na koszt zamkniętej imprezy do tego z wejsciem przez tunel w której ginie iles tam osób? a mało ego k🤬a wyłaczyli streama przez to wszystko;/
no i co dalej?
co to k🤬a tvn24
i jeszcze ta muza
s................o
2010-07-24, 21:18
Dalej słuchaj disco polo?
I wniosek z tego taki, że fani muzyki techno są jak zwierzęta, co to się ze strachu staranują na śmierć.
panika wybuchła....wszyscy naćpani byli i myśleli ,ze ich gonią różowe słonie
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
stefooo napisał/a:
Dalej słuchaj disco polo?
ty się nawet wypowiadać nie umiesz
g................6
2010-07-24, 22:22
a gdzie film jak się zabijają? czy muszę zadawać to mało już modne pytanie... co to ku*a jest?!
Zawsze wiedziałem, że słuchając techno można z nudów zdechnąć.
podpis użytkownika
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Za tą muzykę powinieneś się znaleźć na hardzie.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
h................1
2010-07-25, 12:55
Przecież w najgorszym na świecie pogo nie jest tak groźnie jak tam.
h................i
2010-07-25, 17:51
jasne bo debile na woodstock, podczas meczów i koncertów rockowych, hh są lepsi. muzyka niema niczego wspólnego z tą tragedią. anyway ludzie którzy to spowodowali nie weszli jeszcze nawet na teren imprezy, oczywiście znawcy na tym forum wiedzą wszystko lepiej kto, co i dlaczego zrobił. Za przeproszeniem, je**ć brudasów
R................6
2010-07-25, 19:18
Zadeptani przez stado niemieckich pedalow.To juz chyba woleliby raka czy cos....
B................3
2010-07-25, 22:40
W sytuacji zagrożenia człowiek zachowuje się jak zwierze i ucieka ze strefy zagrożenia nie zważając na nic i na nikogo. Historia daje nam tego dowody co jakiś czas. Nie ma tu znaczenia ani nacja, ani rodzaj imprezy na której dochodzi do tragedii. Tak już jest a wymądrzanie się z dupą przed kompem jest bez sensu.
Haddi za przeproszeniem j🤬 Ciebie
Techno parady pedalskie eventy i mnie bo tak mi sie podoba....
podpis użytkownika
:::::::::DEMON DAYS:::::::::