W następstwie paniki, jaka wybuchła na festiwalu muzyki techno Love Parade w Duisburgu w zachodnich Niemczech, zginęło 15 osób, a ok. stu zostało rannych.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-07-24, 21:12
konto usunięte
2010-07-24, 21:18
Dalej słuchaj disco polo?
I wniosek z tego taki, że fani muzyki techno są jak zwierzęta, co to się ze strachu staranują na śmierć.
panika wybuchła....wszyscy naćpani byli i myśleli ,ze ich gonią różowe słonie
stefooo napisał/a:
Dalej słuchaj disco polo?
ty się nawet wypowiadać nie umiesz
konto usunięte
2010-07-24, 22:22
a gdzie film jak się zabijają? czy muszę zadawać to mało już modne pytanie... co to ku*a jest?!
Zawsze wiedziałem, że słuchając techno można z nudów zdechnąć.
Za tą muzykę powinieneś się znaleźć na hardzie.
konto usunięte
2010-07-25, 12:55
Przecież w najgorszym na świecie pogo nie jest tak groźnie jak tam.
konto usunięte
2010-07-25, 17:51
jasne bo debile na woodstock, podczas meczów i koncertów rockowych, hh są lepsi. muzyka niema niczego wspólnego z tą tragedią. anyway ludzie którzy to spowodowali nie weszli jeszcze nawet na teren imprezy, oczywiście znawcy na tym forum wiedzą wszystko lepiej kto, co i dlaczego zrobił. Za przeproszeniem, je**ć brudasów
konto usunięte
2010-07-25, 19:18
Zadeptani przez stado niemieckich pedalow.To juz chyba woleliby raka czy cos....
konto usunięte
2010-07-25, 22:40
W sytuacji zagrożenia człowiek zachowuje się jak zwierze i ucieka ze strefy zagrożenia nie zważając na nic i na nikogo. Historia daje nam tego dowody co jakiś czas. Nie ma tu znaczenia ani nacja, ani rodzaj imprezy na której dochodzi do tragedii. Tak już jest a wymądrzanie się z dupą przed kompem jest bez sensu.
konto usunięte
2010-07-25, 22:43