Nieuwaga przy manewrowaniu mającym na celu zmianę pasa ruchu może spowodować wjechanie w wyprzedzający samochód.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiadomo, że lawety są wszędzie...
Dobrze, że stracił lusterko i tak go nie używał.
Popsuliscie fantastico tym marudzeniem... jego opisy niby sa jak kiedys a jednak juz nie takie same...
konto usunięte
2016-11-19, 8:34
fantastico - on jest wszędzie, zmień pseudonim na GOD
A ja pozdrawiam autora tematu. Jest postacią pozytywną tego portalu.
Woził wilki razy kilka...
"Zmienianie pasa ruchu może skutkować kraksą" Żeś Amerykę odkrył !!
To nie chęć zmiany pasa ruchu tylko ucieczka przed uderzeniem w samochód biały jadący przed nagrywający. Widać że ni z tego ni z owego zaczął hamować
Trzej idioci na drodze. Jednemu się przypomniało, że to nie ten pas. Drugi kamerujący zamiast się zatrzymać i spojrzeć w lusterko i trzeci leci też nie patrząc co dzieje się przed nim.
konto usunięte
2016-11-21, 8:37
Wystąpienie najechania na samochód przez lawetę z powodu, dokonywania zmiany pasa ruchu przez auto niższej rangi.
konto usunięte
2016-11-21, 10:56