👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie chciałbym żeby ktoś mnie tak pieścil. A już bynajmniej mojego matizka ;*

Tak sie parkuje np. we francji. nikt nie zostawia tam auta na recznym albo na biegu zeby nie bylo wiekszych szkód
malo kto tez jezdzi SUVami heh.

Jangcy napisał/a:
nie chciałbym żeby ktoś mnie tak pieścil. A już bynajmniej mojego matizka ;*
Mówisz że masz matiza?

sycylijczycy tez parkują wyłącznie w ten sposób. wiem, że Polska dąży do osiągnięcia 'zachodniego poziomu życia', jednak proszę, nie przejmujmy tego zwyczaju!
jak by mi w audiczce zderzaczek obdarł to bym sprawdziljak gleboko hak mu w chłodnice wejdzie

@Jacek86s
dobrze ci powiedzial. a nastepnym razem jak bedziesz chcial koazaczyc przez internet pooddychaj sobie gleboko i policz do 100. jak ochota nie przejdzie to licz do 1000
dobrze ci powiedzial. a nastepnym razem jak bedziesz chcial koazaczyc przez internet pooddychaj sobie gleboko i policz do 100. jak ochota nie przejdzie to licz do 1000
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie