👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chciałem coś napisać, ale wszystko co pomyślałem, nie nadaje się do opublikowania.
" O jaki fajny lekki pistolet i nic się nie plącze! Poszło łatwiej niż zwykle"
Skoro wibrator można używać bez podłączenia do gniazdka, to pistolet bez podłączenia do dystrybutora też.
ależ elegancko, popatrzyla na przywieszke wielkosci samego pistoletu, nie używać poczem włożyła go do wlewu... to już jest następny poziom.
przecież tak głupie jednostki powinny być eliminowane ze społeczeństwa.
Hahaha, ale tępa idiotka. Wzięła pistolet z dieslem a to autko na benzynkę.

Ale kobiety są tak samo inteligentne jak mężczyźni, tak samo uzdolnione albo i lepiej :rol:
"Kiedy połączyłeś się 5G , z dystrybutorem."
A po polsku nie można było tego napisać?:
Kiedy połączyłeś się przez 5G z dystrybutorem.
kamilja napisał/a:
"Kiedy połączyłeś się 5G , z dystrybutorem."
co się go czepiasz. fajnie napisał. 3 razy przeczytałem, zanim zrozumiałem.
Wy się śmiejecie ale to kacapy mają bezprzewodową technologię tankowania.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie