Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
...prawie jej się udało

Tuż przed południem w poniedziałek, 3 marca, Departament Policji Greenfield zatrzymał kobietę podejrzaną o kradzież w Walgreens.

Gdy funkcjonariusz podszedł do jej samochodu, ruszyła.

Srebrny Malibu wskoczył na I-894, a patrole ścigały go z tyłu. Samochód przeciskał się przez ruch uliczny przez wiele kilometrów, a pościg osiągnął prędkość 113 mil na godzinę.

Kierowca próbował przecisnąć się między ciężarówką a samochodem osobowym, gdy straciła kontrolę. Samochód zatrzymał się na środku autostrady, a kierowca w końcu wysiadł.

Kobieta wróciła w stronę funkcjonariuszy, gdy tylne drzwi samochodu zaczęły się otwierać, a funkcjonariusze zobaczyli 5-letniego chłopca uciekającego z samochodu. Zrozumieli, że nie był jedynym dzieckiem w środku.

Funkcjonariusze podchodzą do rozbitego samochodu, próbując uspokoić płaczącą 2-letnią dziewczynkę w środku. Wyciągnęli ją z siedzenia kierowcy, aby nie narazić jej na niebezpieczeństwo, a kierowca został aresztowany.

Policja poinformowała, że ​​dwójka małych dzieci została zabrana do szpitala na badania i leczona z drobnych obrażeń.

Kierowcę zabrano do więzienia hrabstwa Milwaukee. Grozi jej kilka zarzutów, w tym ucieczka, narażenie bezpieczeństwa i zaniedbanie dziecka.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
winters506 2025-03-07, 9:26
Przeczytałem tylko opis i już wiedziałem, jaki kolor skóry ma kierowniczka.
Zgłoś
kukn 2025-03-07, 10:13 1
Nie wiem po co uciekała. I tak by ją namierzyli po śladzie węglowym.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-03-07, 12:22
A to trzeba mieć naj🤬e by myśleć że się ma umietnosci większe od psa z drogówki (wiem trafiają się ofermy) auto z minionej epoki i że się ucieknie.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-07, 13:45
Velture napisał/a:

Ale oleju to konkretnie bierze ten złomex.

I tak jest w dobrym stanie. Wszystkie światła są. Kierunkowskazy migają z odpowiednią częstotliwością. Wszystkie szyby są. Zderzaki i inne elementy "obudowy" na miejscu i NAWET nie dyndają lekko oderwane. To jest Mercedes klasa eS w porównaniu czy jej sąsiedzi z ghetta pewnie się poruszają.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-07, 16:59
nonkonformista napisał/a:

A i tak użytkownicy sadola nie cisną po niej tak bardzo jak po losowym kierowcy motocykla, który nie zrobił nic złego

Losowy kierowca motocykla dopuszcza się czynu niemądrego w chwili ruszenia swojego rumaka z miejsca postoju.
To powinno być karane. Zawsze, każdego i bez wyjątku.
Zgłoś
mazga50 2025-03-07, 17:42
Po samym opisie wiedziałem, że to samica cz🤬cha.
Zgłoś
nonkonformista 2025-03-07, 18:06
Fotopstrykacz napisał/a:

Losowy kierowca motocykla dopuszcza się czynu niemądrego w chwili ruszenia swojego rumaka z miejsca postoju.
To powinno być karane. Zawsze, każdego i bez wyjątku.

Czyli według Ciebie każda najmniejsza nierozwaga w przypadku motocyklisty powinna być surowo karana, ale w przypadku kierowców samochodów to już nie problem? Gdzie tu konsekwencja?

A może po prostu drażni Cię, że motocykliści mają więcej swobody na drodze, sprawia im to frajdę, a Ty patrzysz na to z mieszanką irytacji i niezrozumienia? Bo trudno mi inaczej wytłumaczyć, skąd ten zero-jedynkowy sposób myślenia – „karać zawsze, każdego i bez wyjątku”. Brzmi to bardziej jak chęć ukarania grupy, do której masz osobisty uraz, niż rzeczywista troska o bezpieczeństwo.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-07, 20:17 1
nonkonformista napisał/a:

Czyli według Ciebie każda najmniejsza nierozwaga w przypadku motocyklisty powinna być surowo karana, ale w przypadku kierowców samochodów to już nie problem? Gdzie tu konsekwencja?
A może po prostu drażni Cię, że motocykliści mają więcej swobody na drodze, sprawia im to frajdę, a Ty patrzysz na to z mieszanką irytacji i niezrozumienia? Bo trudno mi inaczej wytłumaczyć, skąd ten zero-jedynkowy sposób myślenia – „karać zawsze, każdego i bez wyjątku”. Brzmi to bardziej jak chęć ukarania grupy, do której masz osobisty uraz, niż rzeczywista troska o bezpieczeństwo.

A znasz znaczenie słowa sarkazm?
Poza tym to jest Sadol!
Zgłoś
Tabaluga_PL 2025-03-08, 0:26
Mały cz🤬ch jak widać nawyk od gownika ręce w górze .
Zgłoś
grico81 2025-03-09, 20:16
@Velture: murzyńska hybryda
Zgłoś
BeardedBastard 2025-03-11, 15:12
To Dżejmsa Bondina ,załączyła zasłonę dymną ale i tak poszło coś źle....
Zgłoś