Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2025-03-20, 18:17 1
smc napisał/a:

*nie dotyczy W140.

*C140

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
majeńka 2025-03-20, 18:23
kranik123 napisał/a:

W140 to model Mercedesa szanowna zmywarko.

Sorry sorry, poj🤬o mi się. Oczywiście to Merde (jeśli ktoś zna francuski) a nie Bi-Em-Dablju.

Co nie zmienia faktu że użytkownicy tychże karoc zachowują się jak wieśniaki. Kałdi także zalicza się do tego szanownego grona.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
smc 2025-03-20, 18:24
Szukam takiego, najlepiej z Japonii.
Jaki masz silnik? Priv.
Zgłoś
Sraj1 2025-03-20, 18:27 1
Teraz one są wszędzie ciągnięte za uszy - na pilotów, na politechniki itd.
Wyobraźcie sobie je pilotujące samoloty, jeżdżenie po mostach przez nie zaprojektowanych i zbudowanych.

kranik123 napisał/a:

Przynajmniej nie przepłaciłem jak ty za biedadesa.

Bo o takim to ty możesz pomarzyć, dla ciebie jest chrupek z komisu w Turyngii za dwie średnie krajowe.
Zgłoś
kranik123 2025-03-20, 18:39 1
Sraj1 napisał/a:

Bo o takim to ty możesz pomarzyć, dla ciebie jest chrupek z komisu w Turyngii za dwie średnie krajowe.

Tak, tak biedadesiarzu, bo kupno obsranego kilkuletniego mercedesa z silnikiem z renowki, plastikowymi skrzypiącym wnętrzem, na podzespolach made in china wykonanych z gównolotu to wielkie osiągnięcie i prestiż... Szkoda, że jedynie na twoim wyp🤬dowie.
Zgłoś
Ruchalempapie 2025-03-20, 19:10 1
I biedaki w komentarzach co hejuja na mercedesa xd haha nigdy was nie będzie stać polaczki
Zgłoś
smc 2025-03-20, 19:22
classic-trader.com/de/automobile/inserat/mercedes-benz/s-klasse/s-600-...
Zgłoś
Spychacz 2025-03-20, 19:28
kranik123 napisał/a:

Przynajmniej nie przepłaciłem jak ty za biedadesa.

pudło, ja nie korzystam ze smartfona
Zgłoś
Sraj1 2025-03-20, 19:29
kranik123 napisał/a:

Tak, tak biedadesiarzu, bo kupno obsranego kilkuletniego mercedesa z silnikiem z renowki, plastikowymi skrzypiącym wnętrzem, na podzespolach made in china wykonanych z gównolotu to wielkie osiągnięcie i prestiż... Szkoda, że jedynie na twoim wyp🤬dowie.

Strasznie się zapieniłeś biedaku, aż się chce napisać żebyś powiedział co masz w garażu, ale garaż to ty też pewnie widziałeś co najwyżej jak odbierałeś spod niego worki z pojemnika.
Zgłoś
bosch86 2025-03-20, 19:42 2
Jedyne co kobieta powinna prowadzić to wiadro z mopem po podłodze
Zgłoś
Szach1994 2025-03-20, 19:47
chada napisał/a:

Powinni wmontować czujnik na wrzask podłączony do hamulca i odrazu będzie o połowę mniej wypadków spowodowanych przez kobiety

Jak masz dzieci, to nie ruszysz z miejsca xd 2 sprawa zobaczy taka kretynka pająka, jadąc 140km/h zacznie drzeć ryja i się roz🤬bie.
Zgłoś
~Velture 2025-03-20, 20:08
smc napisał/a:

Szukam takiego, najlepiej z Japonii.
Jaki masz silnik? Priv.

Znam typka który ma oryginalnego C140 AMG w całkiem spoko stanie. może nie mint ale ogólnie <100k przebiegu udokumentowane i laik nie znajdzie nic do czego się można doj🤬.

Typek chce tylko 100k naszej waluty.

EDIT: Jedyny minus to c🤬jowy kolor. Jakiś k🤬a sraczkowaty który niby złoty czy c🤬j wie jaki. No pisał mi kiedyś jaki to kolor i k🤬a ni c🤬ja nie pokrywa się z nazwą. Potrzeba w c🤬j konesera na ten kolor. Znajomy inny chciał kupić ale jak zobaczył kolor to wprost powiedział, że jakby nie kolor to by brał od razu ale kolor c🤬jowy.
Potwierdzam, c🤬jowy.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
kranik123 2025-03-20, 20:37 2
Sraj1 napisał/a:

Strasznie się zapieniłeś biedaku, aż się chce napisać żebyś powiedział co masz w garażu, ale garaż to ty też pewnie widziałeś co najwyżej jak odbierałeś spod niego worki z pojemnika.

No i znowu miernoto życiowa oceniasz wszystkich swoją miarą. Tak, tak dla ciebie kupno wyp🤬zianej
C klasy po turasie to szczyt marzeń, ale nie dla wszystkich. Zrozum to w końcu.

[ Dodano: 2025-03-20, 20:39 ]
Spychacz napisał/a:

pudło, ja nie korzystam ze smartfona

Tak właściwie to nie napisałem, że korzystasz.
Zgłoś
Joe_money 2025-03-20, 20:49
V klasa w stanach?
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-20, 21:32
Spychacz napisał/a:

napisał koleś na chińskim smartfonie

Lepszy chiński niż z dyktatorskiego USA !! Już USA jak rosija mateczka ta sama !! iPhony mają jankeskie onuce !! Hahah ale się zmienia na świecie , co nie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie