📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Teraz one są wszędzie ciągnięte za uszy - na pilotów, na politechniki itd.
Wyobraźcie sobie je pilotujące samoloty, jeżdżenie po mostach przez nie zaprojektowanych i zbudowanych.
Bo o takim to ty możesz pomarzyć, dla ciebie jest chrupek z komisu w Turyngii za dwie średnie krajowe.
Wyobraźcie sobie je pilotujące samoloty, jeżdżenie po mostach przez nie zaprojektowanych i zbudowanych.
kranik123 napisał/a:
Przynajmniej nie przepłaciłem jak ty za biedadesa.
Bo o takim to ty możesz pomarzyć, dla ciebie jest chrupek z komisu w Turyngii za dwie średnie krajowe.
I biedaki w komentarzach co hejuja na mercedesa xd haha nigdy was nie będzie stać polaczki
kranik123 napisał/a:
Przynajmniej nie przepłaciłem jak ty za biedadesa.
pudło, ja nie korzystam ze smartfona
chada napisał/a:
Powinni wmontować czujnik na wrzask podłączony do hamulca i odrazu będzie o połowę mniej wypadków spowodowanych przez kobiety
Jak masz dzieci, to nie ruszysz z miejsca xd 2 sprawa zobaczy taka kretynka pająka, jadąc 140km/h zacznie drzeć ryja i się roz🤬bie.
Sraj1 napisał/a:
Strasznie się zapieniłeś biedaku, aż się chce napisać żebyś powiedział co masz w garażu, ale garaż to ty też pewnie widziałeś co najwyżej jak odbierałeś spod niego worki z pojemnika.
No i znowu miernoto życiowa oceniasz wszystkich swoją miarą. Tak, tak dla ciebie kupno wyp🤬zianej
C klasy po turasie to szczyt marzeń, ale nie dla wszystkich. Zrozum to w końcu.
[ Dodano: 2025-03-20, 20:39 ]
Spychacz napisał/a:
pudło, ja nie korzystam ze smartfona
Tak właściwie to nie napisałem, że korzystasz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie