Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
A4boNla3hon3 2025-03-20, 21:59
Sramnawas napisał/a:

Lepszy chiński niż z dyktatorskiego USA !! Już USA jak rosija mateczka ta sama !! iPhony mają jankeskie onuce !! Hahah ale się zmienia na świecie , co nie

USA dyktaturą?

Chiny lepsze od usa?

Wielbiciel blm z ciebie i do tego banderowiec.

TVN 24 pewnie całą dobę odpalony.
Zgłoś
qhash 2025-03-20, 22:58 1
zaj🤬bym k🤬ę za takie coś.
Powtarzam i będę powtarzał, baby nie powinny mieć prawa jazdy, są na to po prostu za tępe. Zresztą jak do wielu innych rzeczy
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-20, 23:02
A4boNla3hon3 napisał/a:

USA dyktaturą?
Chiny lepsze od usa?
Wielbiciel blm z ciebie i do tego banderowiec.
TVN 24 pewnie całą dobę odpalony.

USA to już jak ruskie.dyktatorzy j🤬 USA i ruskie oraz ukrow , a telewizji nie mam .tylko chiński smartfon zrobiony przez małe dzieci za miche to moje okienko na świat .
Zgłoś
Sraj1 2025-03-21, 0:05
kranik123 napisał/a:

No i znowu miernoto życiowa oceniasz wszystkich swoją miarą. Tak, tak dla ciebie kupno wyp🤬zianej
C klasy po turasie to szczyt marzeń, ale nie dla wszystkich. Zrozum to w końcu.

Idź zobacz przód swojej śmieciarki, może też jeździsz mercedesem i o tym nie wiesz.

PS. A mesia mam z 2023, więc sklej już p🤬de.
Zgłoś
goliatesku 2025-03-21, 1:41
@smc: a kolega jak rozumiem uległy?

podpis użytkownika

pluk
Zgłoś
Cutanoid 2025-03-21, 5:24
Wywloką zwykła nie sięgała do hamulca. Jeżdżą te rury tymi SUVami a później płacz bo suka nie widzi , nie sięga do biedroniów za małe miejsca parkingowe. Ha tfuu na nią
Zgłoś
smc 2025-03-21, 7:46
Velture napisał/a:

Znajomy inny chciał kupić ale jak zobaczył kolor to wprost powiedział, że jakby nie kolor to by brał od razu ale kolor c🤬jowy.
Potwierdzam, c🤬jowy.

Dla mnie reż kolor jest ważny, musi być srebrny. 430 lub 600. Stan salonowy, Cena jest drugorzędna, bo auto zostaję ze mną na zawsze.
Zgłoś
kranik123 2025-03-21, 15:07
Sraj1 napisał/a:

Idź zobacz przód swojej śmieciarki, może też jeździsz mercedesem i o tym nie wiesz.
PS. A mesia mam z 2023, więc sklej już p🤬de.

Czyli wyjasnilo sie że jesteś śmieciarzem. No cóż, przynajmniej wykonujesz pożyteczną pracę, a że twoje możliwości intelektualne, nie pozwalają wykonywać czegokolwiek trudniejszego to dobrze, że się w tym odnalazłeś. A jeszcze jak śmieciarka która jeździsz jest Mercedesem to dopiero musisz być szczęśliwy. Gratuluję spełnienia. No i nawet udało ci się po latach wyrzeczeń odłożyć na mercedes z 2023, świetnie. Ja bym tego plastikowego, przereklamowanego, gówna nigdy nie kupił, (mimo że z samych oszczędności stać by mnie było na 2 nowe lśniące i pachnace tanim plastikiem biedeadesy prosto z salonu) z powodów jakie już wcześniej wymieniłem, ale ważne, że tobie się podoba.
Zgłoś
Sraj1 2025-03-21, 18:28
Masz tak błyskotliwe te odpowiedzi, że satysfakcja z odpisywania jak ograć w piłkę gościa na wózku inwalidzkim, ale pomogę ci - powiem w czym ty masz problem. Jesteś przegrywem co go stać na gruza za 15 koła, to już ustaliliśmy. Dworujesz z kilkuletnich "plastikowych" mercedesów bo to i tak poza twoim zasięgiem i cię to bardzo wk🤬ia. Wkręcasz gościom co takimi jeżdżą że są jacyś be, ale skrycie marzysz żeby takim typem być. To się nazywa projekcja psychologiczna. Decyzję o leczeniu pozostawiam tobie.
Zgłoś
kranik123 2025-03-22, 12:00
@up znowu nic mądrego nie napisałeś. No ale ważne że próbujesz. Dla kogos takiego jak ty nawet taki wysilek intelektualny to wyzwanie. A i pamiętaj, żebyś sumiennie wykonywał pracę śmieciarza, dokładnie zbieral wokół koszy i odkładał je na swoje miejsce. No i oczywiście, żebyś się w pełni cieszył swoim tandetnym, przepłaconym biedadesem z którego jesteś tak bardzo dumny. W końcu kupno tego plastika to twoje największe życiowe osiągnięcie.
Zgłoś