Czyli standard jak się baba za cos weźmie to zawsze sp🤬oli
one tylko do kuchni się nadają... i tonie wszystkie xD
Czego nie rozumiesz,że przez kolejne dwa dni nie będziesz miał prądu w domu?
Hyhy 😏
Może za idealnie nie wyszło, ale robotę mają zajebistą! 👍
Już wolę oglądać ścinanie łbów, niż filmy z babami drącymi te swoje j🤬e mordy przy każdej okazji. K🤬a jak widzę gdzieś drącą się p🤬dę, to zawsze mam ochotę tak jej zaj🤬, żeby do końca swoich dni przez słomkę żarła. Problem w tym, że baby nie uderzę i muszę z tym żyć. Raz w sklepie piździe drącej ryja na obsługę, że kasa tylko jedna czynna zwróciłem uwagę, że nie mam zamiaru słuchać jej mordy, to było blisko liścia, ale była z bąbelkiem, więc tylko ją zj🤬em i ukarałem dwu sekundową naganą wzrokową.
@Bestia_z_cricolandu
No nie mów, że nie chciałbyś wysadzić czegoś w kosmos
Ja bym chciała...
Maro72 napisał/a:
Już wolę oglądać ścinanie łbów, niż filmy z babami drącymi te swoje j🤬e mordy przy każdej okazji. K🤬a jak widzę gdzieś drącą się p🤬dę, to zawsze mam ochotę tak jej zaj🤬, żeby do końca swoich dni przez słomkę żarła. Problem w tym, że baby nie uderzę i muszę z tym żyć. Raz w sklepie piździe drącej ryja na obsługę, że kasa tylko jedna czynna zwróciłem uwagę, że nie mam zamiaru słuchać jej mordy, to było blisko liścia, ale była z bąbelkiem, więc tylko ją zj🤬em i ukarałem dwu sekundową naganą wzrokową.
[ Dodano: 2025-03-18, 14:03 ]
JoSeed napisał/a:
@Bestia_z_cricolandu
No nie mów, że nie chciałbyś wysadzić czegoś w kosmos
Ja bym chciała...
Znalazło by się parę krajów.
Pamiętajcie: za-tę-sa-mą-pra-cę
... "3...2...1... Fire in the asshole"...
elim
2025-03-18, 14:44
I teraz pomyślcie sobie że zatrudnili be te kobiety do wyburzania WTC i zamiast polecieć pod siebie to te wieże poleciałby w bok
Nie rozumiem o co chodzi przecież się udało
Te linie energetyczne mogły zadziałać jak gilotyna...