👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak jadę za kimś kto ma rybę na tyle od razu wyprzedzam, albo jest to ksiądz, albo elektorat pisu a najgorzej jak trafisz na rybaka - strasznie śmierdzi.

@up jak ci smierdzi, to sie trzeba myc. samo wietrzenie nie wystarcza

Szkarad napisał/a:
@up jak ci smierdzi, to sie trzeba myc. samo wietrzenie nie wystarcza
to się r🤬a a nie wącha ^^
up@ dotałeś po rajtach w Poznaniu? I słusznie. Niepotrzebnie sobie ją na mordę przyklejałeś.
@ Pablo_zul
przez poznań?? pomyślałbym, że przez toruń, ale poznań??
przez poznań?? pomyślałbym, że przez toruń, ale poznań??
dwakilo napisał/a:
up@ dotałeś po rajtach w Poznaniu? I słusznie. Niepotrzebnie sobie ją na mordę przyklejałeś.
Moja odpowiedź na twój komentarz brzmi następująco:
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie