Jak jadę za kimś kto ma rybę na tyle od razu wyprzedzam, albo jest to ksiądz, albo elektorat pisu a najgorzej jak trafisz na rybaka - strasznie śmierdzi.

@up jak ci smierdzi, to sie trzeba myc. samo wietrzenie nie wystarcza

Szkarad napisał/a:
@up jak ci smierdzi, to sie trzeba myc. samo wietrzenie nie wystarcza
to się r🤬a a nie wącha ^^

@lotnik_1 jeżeli się r🤬a bezdomnych to lepiej nie wąchać.
albo się zgubiłem w waszej dyskusji albo wyszło na to, że każdy rybak to bezdomny i do tego dz🤬ka.
Szkarad właśnie p🤬de się myje
~DMN i jeszcze trzeba r🤬ać
"Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"
~DMN i jeszcze trzeba r🤬ać

podpis użytkownika
"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować""Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"
wyj🤬e czym robiłeś fotkę ? Kapslem? Czy ja jestem nietrzeźwy i niewyraźnie widzę?
miałem podobną nalepke ale z rekinem, i oczywiście w podróży przez poznań h🤬je głupie mi ją zerwały.
Także każdemu kierowcy z takimi nalepkami odradzam jechać przez p🤬lony w dupe poznań.
Także każdemu kierowcy z takimi nalepkami odradzam jechać przez p🤬lony w dupe poznań.
podpis użytkownika
"Normalny człowiek nie zostanie nigdy księdzem" - NAS
up@ dotałeś po rajtach w Poznaniu? I słusznie. Niepotrzebnie sobie ją na mordę przyklejałeś.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
@ Pablo_zul
przez poznań?? pomyślałbym, że przez toruń, ale poznań??
podpis użytkownika
kto to czyta ten c🤬j :]
Stachustach187 napisał/a:
@ Pablo_zul
u siebie przez ponad rok jeździłem z tą nalepką, k🤬ica starych bab na widok tej nalepki bezcenna, i wystarczyło w poznaniu zostawić samochód na 5 minut .....

podpis użytkownika
dwakilo napisał/a:
up@ dotałeś po rajtach w Poznaniu? I słusznie. Niepotrzebnie sobie ją na mordę przyklejałeś.
Moja odpowiedź na twój komentarz brzmi następująco:
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
podpis użytkownika
Zawsze się zastanawiałem co te rybki oznaczają. Nigdy bym się nie domyślił ,że tu chodzi o śmierdzących rybaków z p🤬dami...