👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
okulary, otoczenie i drink?
drink oczywiście z nieprzefermentowanego soku jabłkowego, bo alkohol to diabeł
drink oczywiście z nieprzefermentowanego soku jabłkowego, bo alkohol to diabeł
Ten mniejszy łysy dobrze pokazuje hierarchie naszych "polityków", najpierw stołek potem poglądy, na początku NOP, potem PIS a teraz kandydat Platformy do europarlamentu. Wydaje mi się, że przed wojną nie wpuszczono by takiego kogoś na salony nawet w najlepszym garniaku
Przypomniał mi się kawał.
Jak wygląda Kaczyński w spodniach Giertycha ? Przez rozporek
Jak wygląda Kaczyński w spodniach Giertycha ? Przez rozporek

Obaj dzisiaj w PO, stoją obok Tuska! Palikot parę lat przed tym jak był rozpoznawalny stał na straży wartości chrześcijańskich - sami sprawdźcie. Polacy to jednak matoły, wybierają takie sprzedajne mendy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie