👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sami mądrale tutaj siedzą ... Jakis prostak z lokalnej Solidarności napisał artukuł i pół polski kręci sobie śmigło ...
Obojętnie co myslicie na temat tego czy innego prezydenta to z racji jego funkcji nalezy mu się szacunek , to właśnie takie niuanse różnią nas od dzikiego ludu ...
Obojętnie co myslicie na temat tego czy innego prezydenta to z racji jego funkcji nalezy mu się szacunek , to właśnie takie niuanse różnią nas od dzikiego ludu ...
@up
szacunek należy się tym, co na niego zapracowali, nie tylko piastowali państwowe stanowiska
szacunek należy się tym, co na niego zapracowali, nie tylko piastowali państwowe stanowiska

jugo500 napisał/a:
W jakiej gazecie tak pisali?

borisklinga,
Świnia patrzy prosto, Bolek już dawno tak nie potrafi... może resztki sumienia mu nie pozwalają, czy coś...
Świnia patrzy prosto, Bolek już dawno tak nie potrafi... może resztki sumienia mu nie pozwalają, czy coś...

bubr32 napisał/a:
@up Przestań stary, to jest Sadistic i tu się zlewa z błotem każdego.
Chyba że zlewa się z błotem papieża JP2. Wtedy większość użytkowników aż sra krwią ze złości

Jeżeli Polska dorobi się jakiegoś bohatera - niech czym prędzej umiera, chyba że dokonaniem takiego jest bohaterskie osranie innych bohaterów. W innym przypadku Polacy takiego bohatera zjedzą jak modliszka niepotrzebnego już kochanka.
Chcialbym przypomniez iz gdyby "nie ten po lewej" to byscie teraz stali dalej w kolejce po "komputer" niz teraz te zajebiscie madre posty pisali. Tak samo jak nie popieram nalewania sie JP , tak i z Bolka. Mimo wszystko Walesa mial coochones zeby sie przeciwstawic, a wydaje mi sie ze w tamtych czasach latwo by nie obudzic sie ze snu :]
Wiec 12 latkowie dajcie sobie na luz bo bredzicie az ide klocka postawic ;] AVE !
Wiec 12 latkowie dajcie sobie na luz bo bredzicie az ide klocka postawic ;] AVE !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie