👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwszy to były Prezydent Polski - i wymagana jest szczypta szacunku (człowiek)
a drugi obrazek to świnia
po dokładniejsze dane zapraszam choćby na wiki....die bo widać że olafbtw brakuje Ci podstawowej wiedzy z zakresu biologii i historycznej.
Dziękuje dobranoc.
a drugi obrazek to świnia
po dokładniejsze dane zapraszam choćby na wiki....die bo widać że olafbtw brakuje Ci podstawowej wiedzy z zakresu biologii i historycznej.
Dziękuje dobranoc.

@up Przestań stary, to jest Sadistic i tu się zlewa z błotem każdego.
minetek napisał/a:
lechu ma krawat
Lechu nie ma krawata bo by mu na Wawelu duszno było

@up jak nie lubisz takich kawałów to lepiej skontaktuj się z Solidarnością
tvn24.pl/12690,1745243,0,1,solidarnosc-znajdz-roznice,wiadomosc.html
ps. nienawidzę piszę się razem

tvn24.pl/12690,1745243,0,1,solidarnosc-znajdz-roznice,wiadomosc.html
ps. nienawidzę piszę się razem

Cytat:
Pierwszy to były Prezydent Polski - i wymagana jest szczypta szacunku (człowiek)
na szacunek trzeba zasłużyć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie