📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Aborcja z gw🤬tu ok, zepsute dziecko ok. Normalne dziecko i chęć aborcji 5 lat więzienia.
"is there something else that i can do" brzmi jak wstep do wiecie czego;d
Chorzy ludzie mieszkają w tej North Carolinie... zamiast "theft" albo "robbery" mówią "larceny" jak w jakieś średniowiecznej Angli

SZanuję takich ludzi. Bez nerwów, bez podniesionego głosu. Same silne i trafne argumenty. Rzeczowo powiedział za co, dlaczego itd. Oczywiście, gdyby adwersarzem było czarne tałatajstwo to scena by wyglądała inaczej.

Wełzew napisał/a:
Aborcja z gw🤬tu ok, zepsute dziecko ok. Normalne dziecko i chęć aborcji 5 lat więzienia.
W przypadku gw🤬tu też nie. Dziecko nie jest niczemu winne.
Policja w stanach może i jest bardzo brutalna, ale dzieje się to wtedy gdy nie wykonujecie ich poleceń. Poza tym są z reguły mili i pomocni.
Mietek7567 napisał/a:
tak samo jak kobieta która przez następne 9 mies. będzie przeżywać ponownie ziszczone fantazje erotyczne pewnego zwyrola, z kumulacją w dniu porodu. Nawet jeśli odda dziecko do adopcji, to tylko pogłębi traumę, wiem że dziecko niczym nie zawiniło, ale pytanie czy warto rujnować czyjeś życie w imie innego?
Mietek7567 napisał/a:
W żadnym przypadku nie można. Każdy kto podnosi swą plugawą dłoń na nienarodzone dziecko, to tak jakby chciał skrzywdzić samego Pana Boga. Każdy zwolennik eugeniki i aborcji poporodowej do 3. roku życia trafi do piekła.
Wełzew napisał/a:
tak samo to widze.
DuchCzempa napisał/a:
W żadnym przypadku nie można. Każdy kto podnosi swą plugawą dłoń na nienarodzone dziecko, to tak jakby chciał skrzywdzić samego Pana Boga. Każdy zwolennik eugeniki i aborcji poporodowej do 3. roku życia trafi do piekła.
wyślesz mi tego troche na paczkomat ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie