Krokodyle, fajne gadziny, zawsze takie uśmiechnięte, a też i na hardzie chyba dało się spotkać jakiegoś osobnika
p Kura humanitarnie zabita Kiedyś jak miałem może z 13 lat, tata mi kazał zabić kure. Dodam, ze nie była to pierwsza kura w moim życiu, jakoś niefortunnie zaj🤬em i zamiast w szyje to uciąłem jej cały dziób i zaczęła sp🤬alać przede mną po placu. K🤬a, jak mi wtedy głupio było. No nic, piwko leci dla Krokodyla

Ten krokodyl w srodku.... w ciagu 1s dostal w pysk ogonem, drugi uj🤬 go w ryja a trzeci w tylek, ma tam przj🤬e jak kula w pinballu.
Manii napisał/a:
Ten krokodyl w srodku.... w ciagu 1s dostal w pysk ogonem, drugi uj🤬 go w ryja a trzeci w tylek, ma tam przj🤬e jak kula w pinballu.
dlatego reszta bała się ruszyć po kuraka

Prymitywny organizm który swój byt opanował do perfekcji: nic nie robi poza szukaniem okazje aby coś opier...ć.
Zupełnie jak nasze lewaki: tak leniwe że nawet im się rozmnażać nie chce (na całe szczęście !!) i tylko łypią skąd by tu kasę wyszarpać.
Zupełnie jak nasze lewaki: tak leniwe że nawet im się rozmnażać nie chce (na całe szczęście !!) i tylko łypią skąd by tu kasę wyszarpać.
kacper060 napisał/a:
...jakoś niefortunnie zaj🤬em i zamiast w szyje to uciąłem jej cały dziób i zaczęła sp🤬alać przede mną po placu. K🤬a, jak mi wtedy głupio było. No nic, piwko leci dla Krokodyla
Głupio Ci było przed tą kurą?
Przypomnial mi sie "prociem pan" jak dogadywal interesy z bossem
pozdro dla tych co zrozumieja
a teraz ciekawostka :
teoria ewolucji... k🤬a bardzo madra. Taka kura - miliardy pierdylionow lat ewolucji i powstalo super inteligentne zwierze, najlepsze geny, upgrady na maxa, wszystkie statsy wypakowane na full... tak teoria ewolucji ma sens.

a teraz ciekawostka :
teoria ewolucji... k🤬a bardzo madra. Taka kura - miliardy pierdylionow lat ewolucji i powstalo super inteligentne zwierze, najlepsze geny, upgrady na maxa, wszystkie statsy wypakowane na full... tak teoria ewolucji ma sens.
Przyjscielski krokodyl pomaga swojemu nowemu przyjacielowi pomoc wydostać się chroniąc go we własnym pysku
kacper060 napisał/a:
Krokodyle, fajne gadziny, zawsze takie uśmiechnięte, a też i na hardzie chyba dało się spotkać jakiegoś osobnika p Kura humanitarnie zabita Kiedyś jak miałem może z 13 lat, tata mi kazał zabić kure. Dodam, ze nie była to pierwsza kura w moim życiu, jakoś niefortunnie zaj🤬em i zamiast w szyje to uciąłem jej cały dziób i zaczęła sp🤬alać przede mną po placu. K🤬a, jak mi wtedy głupio było. No nic, piwko leci dla Krokodyla
czyzby twoja robota

pl.wikipedia.org/wiki/Bezgłowy_kurczak_Mike
Taka alegoria małego chłopca, który niechcący wszedł na posiedzenie episkopatu...