👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kevlarx napisał/a:
No i co, stało się coś z tego powodu?
![]()
Jak się będziesz smażył żywcem w mieszkaniu i błagał o pomoc a straż nie dojedzie z drabiną bo jakaś tępą dziura zablokuje wyjazd to może zrozumiesz jak ważna jest ich praca.
Ci chłopacy narażają życie i zdrowie żeby ratować drugiego człowieka i jego mienie.
Szacun dla nich bo jako jedyna służą robią ciężką i niebezpieczną robotę.
Tej dziurze z BMW powinni odebrać prawo jazdy. Skoro jest na tyle ograniczona że zastawiła wyjazd straży pożarnej to znaczy ze nie nadaje się do kierowania jakimikolwiek pojazdami. No co najwyżej wózkiem sklepowym.
Mają możliwość staranowania pojazdu blokującego dojazd lub wyjazd fla pojazdu uprzywilejowanego.
1 kubik drewna kosztuje więcej niż zbita szybka w bmw, więc dla ratowania dobra o wyższej wartości śmiało można zbić szybkę, przesunąć auto i jechać dalej.
Shotterr napisał/a:
Mają taką możliwość ale weź tu z tego typu możliwości korzystaj w tym kraju to wiesz co później...
Pewnie z rok czasu łażenia po sądach i tłumaczenia czy aby na pewno słusznie staranowałeś ten samochód.
Podobnie jak z policją. Mają broń, ale mało który policjant jej faktycznie używa, ze względu na późniejsze problemy, dochodzenia itp.
Szkoda że to nie Pani chałupa się paliła w tym momencie
Karma byłaby okrutna i z poczuciem humoru

tarcer123 napisał/a:
Ci chłopacy narażają życie i zdrowie żeby ratować drugiego człowieka i jego mienie.
Szacun dla nich bo jako jedyna służą robią ciężką i niebezpieczną robotę.
Ci chłopacy narażają życie i zdrowie, bo taką wybrali sobie pracę. Nie wiem skąd u Ciebie ta naiwna pewność ich motywów, niektórzy po prostu wybierają taką robotę, bo taka tradycja w rodzinie, bo to lepsze niż kopalnia czy budowa, bo chcą cieszyć się poważaniem i szacunkiem, bo lubią adrenalinę i można wyszukać setki powodów ale Ty jesteś pewien ich szlachetności, bohaterstwa i dobroduszności. Ja tam widziałem trochę strażaków odbiegających od tego legendarnego wizerunku: mianowicie pijaków, prostaków i podpalaczy.
LaChupacabra napisał/a:
1 kubik drewna kosztuje więcej niż zbita szybka w bmw, więc dla ratowania dobra o wyższej wartości śmiało można zbić szybkę, przesunąć auto i jechać dalej.

1 kubik drewna to kosztuje więcej niż ten stary bawarski rupieć
Gdyby to mieszkalny sie palił inaczej to by wyglądało 2razy widziałem takie akcje i naprawdę mina właścicieli bezcenna nawet master card wysiada jedno auto na boku a przez drugie pociagniety waż do czerpania wody przy czym łacze wezy w środku auta. No i malo ze auto zniszczone to jeszcze po mandaciku.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie