Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JohnDoe 2024-07-19, 10:53 161
Nie mogę patrzeć na tą szmatę.
Pocieszające jest to, że na jej FB, w zasadzie wszystkie komentarze fanów są na jeden temat.
Zgłoś
Pedator 2024-07-19, 10:55 132
Głupie k🤬iszcze. Głosowaliście to macie. Pies was j🤬 razem z nią, ciapatymi i tymi głupimi k🤬ami.
Zgłoś
P................c 2024-07-19, 11:12 40
Ale wiecie że jeszcze nie mamy w domach telewizorów których nie da się wyłączyć ani zmienić programów? Ja na TVP nie byłem już chyba z 10 lat i o tym programie dowiaduję się tylko z takich wrzutek

A co do tej blond k🤬y to ktoś się dziwi że znalazła miejsce dla siebie? K🤬a k🤬ie łba nie urwie
Zgłoś
pytolsky 2024-07-19, 11:25 19
Pierre_Dolec napisał/a:

Ale wiecie że jeszcze nie mamy w domach telewizorów których nie da się wyłączyć ani zmienić programów? Ja na TVP nie byłem już chyba z 10 lat i o tym programie dowiaduję się tylko z takich wrzutek
A co do tej blond k🤬y to ktoś się dziwi że znalazła miejsce dla siebie? K🤬a k🤬ie łba nie urwie

To, że ty akurat nie oglądasz nie oznacza, że wcale za to nie płacisz z podatków.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-07-19, 11:29 20
K🤬ie-Szatan dali na nazwisko ! Jaranie się c🤬lebrytami to pedalstwo!

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
jamber 2024-07-19, 11:40 29

podpis użytkownika

Wuchta Wiary Tey
Zgłoś
Nome 2024-07-19, 11:45 17
ciekawe komu ona druta ciągnie, że znowu się załapała

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Zulu-Gula 2024-07-19, 11:47 33
Zgłoś
~Dostojny 2024-07-19, 11:52 59
Nome napisał/a:

ciekawe komu ona druta ciągnie, że znowu się załapała

Nie musi ciągnąć, wystarczy, że ma antypolskie poglądy i jest rozpoznawalna. Idealna gadająca małpa do uśmiechniętej telewizji.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
żmij 2024-07-19, 11:53 69
Barabara K🤬a-Szmata.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-07-19, 11:54 70
wtyu napisał/a:

Znana i lubiana Basia Kurdej-Szatan ;**Wraca do TVP i poprowadzi nowy super program "Cudowne lata".

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-07-19, 11:55 7
Pierre_Dolec napisał/a:

Nie musisz oglądać ale płacić na to już tak😐
Zgłoś
paragon0 2024-07-19, 11:55
Nie kojarzę jej, a widzę spory hejt na nią, streści ktoś co zrobiła?
Zgłoś
yellow87 2024-07-19, 11:56 2
jak to mówią: każdy zasługuje na drugą szansę, ale nie barbara kurdej-szmata
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie