dyson i boston dynamics zrobia z terminatora realia.maszyny nas rozp🤬olą-to znaczy was młodych bo ja już 3/4 życia mam za sobą.
świetna sprawa, widać niezłe jajca można na zakładzie odp🤬lać z takimi maszynami.
Ich mechanika i sposób poruszania stoją na naprawdę wysokim poziomie.
Świat czeka tylko na rewolucję w magazynowaniu energii i następne wojny będą się odbywały przy pomocy trooperów
Zapomniałbym.... Co na to Jezus i inne bóstwa ?
Ich mechanika i sposób poruszania stoją na naprawdę wysokim poziomie.
Świat czeka tylko na rewolucję w magazynowaniu energii i następne wojny będą się odbywały przy pomocy trooperów
Zapomniałbym.... Co na to Jezus i inne bóstwa ?
@up
Pytałem Jezusa ale nie odpowiedział jeszcze.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Pytałem Jezusa ale nie odpowiedział jeszcze.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Za znęcanie się nad bezbronnymi maszynami, należy tych bydlaków ukrzyżować, zaś resztę rodziny sprzedać jako niewolników. Pokazać im, raz na zawsze, jak cywilizowany świat rozprawia się z tego typu plugastwem.
Bóg dał możliwość stworzyć coś takiego, to widać korzystają.
Szach mat ateiści
.
.
.
Swoja drogą, to się wszystko tam zapisuje, więc jak zapomną wyczyścić pamięć przed odpaleniem AI, to w pewnej przyszłości to oni mogą być testowani.
Szach mat ateiści

.
.
.
Swoja drogą, to się wszystko tam zapisuje, więc jak zapomną wyczyścić pamięć przed odpaleniem AI, to w pewnej przyszłości to oni mogą być testowani.
EdmundKemper napisał/a:
I po c🤬j ludzkości takie roboty?
Żeby takie robole bez mózgu jak ty mogły zostać wyeliminowane.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Serio nie zdziwił bym się jakby na ten film zareagowało jakieś stowarzyszenie Nigdy Więcej albo Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich

Argeusz napisał/a:
Żeby takie robole bez mózgu jak ty mogły zostać wyeliminowane.
Och k🤬a. Kolejne internetowe oskarżenie. I co będziesz z tymi robotami robił?

a później będą takie terminatory.......o k🤬a bez kity przecież one są z przyszłości a to jest przeszłość przyszłości i takie były początki terminatorów

EdmundKemper napisał/a:
Och k🤬a. Kolejne internetowe oskarżenie. I co będziesz z tymi robotami robił?
Użyj wyobraźni, jeśli ją posiadasz.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.