👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"W dupie byłeś, gówno widziałeś." Rozumiem, że o sobie pisałeś. Masz taki pogląd na stadiony jakbyś się po za Poznań nie ruszył.
Ktoś nazwał całkiem dobry i zadbany obiekt "koniną" i przyrównał do "okręgówki", a ty masz pretensje, że chciałem mu pokazać, że jest w błędzie.
Przejedź się (jeszcze raz?) po świecie, bo nowoczesne stadiony z bieżnią są nadal budowane i nie są żadnym unikatem, a częstym zjawiskiem. Teraz to co drugie miasto chce mieć stadion, który nie będzie służył tylko piłce nożnej (choć sam wolę, by było bez bieżni. Na szczęście często to jest stawiany jako drugi obiekt... Choć są też inne przypadki - Turyn - Stadion Olimpijski tam stoi od kilkudziesięciu lat, a Juventus ze swojego usuwa bieżnię).
Ktoś nazwał całkiem dobry i zadbany obiekt "koniną" i przyrównał do "okręgówki", a ty masz pretensje, że chciałem mu pokazać, że jest w błędzie.
Przejedź się (jeszcze raz?) po świecie, bo nowoczesne stadiony z bieżnią są nadal budowane i nie są żadnym unikatem, a częstym zjawiskiem. Teraz to co drugie miasto chce mieć stadion, który nie będzie służył tylko piłce nożnej (choć sam wolę, by było bez bieżni. Na szczęście często to jest stawiany jako drugi obiekt... Choć są też inne przypadki - Turyn - Stadion Olimpijski tam stoi od kilkudziesięciu lat, a Juventus ze swojego usuwa bieżnię).

Mówisz, że nie było dresów hmm? To ciekawe, jestem w Twoim wieku i jak pamiętam, to oni byli
. to już jest od dobrych 15-20 lat u nas:). Wtedy się wszystko zaczęło. Zresztą pamietam jak ja miałem 13 lat, to już były zbiórki, ustawki itd.

ale o co wam chodzi? sam jestem z pruszkowa i jestem dumny z mojej druzyny ;] nie jestem jakims zagorzalym kibicem pilkarskim (a tym bardziej dresiarzem ^^) ale jakis patriotyzm lokalny jest. pamietam 8 lat temu byla tylko kamienna trybuna bez krzeselek i wejsc moglo ze 100 osob, znicz wtedy gral w okregowce. jeszcze 3 lata temu grali w 3 lidze (obecna II liga) i po awansie gmina zdecydowala sie wylozyc naprwde nie mala kase na stadion (jakies 9 mln - a to duzo dla niezbyt bogatej podwarszawskiej gminy) tak wiec stadion (a raczej jedna trybuna) nieduzy ale za to dosc nowoczesny i z dobrym zapleczem (hotel, spa itp) no i przedewszystkim jak beda pienadze to z mozliwoscia powaznej rozbudowy (tak jak widzicie na przeciwko tej jednej trybuny nie ma nic). a co do bierzni to jest mala i w ogole nie stanowi wielkiej bariery miedzy trybuna a boiskiem (z reszta na bierzni sa ławki rezerwowych - gdzies chyba musza byc;p)
ps. tak wiem... "cool story bro"

ps. tak wiem... "cool story bro"

suter, bieżnia bo biegać.
A co do stadionu..
Kilka przykładów światowej klasy stadionów piłki nożnej:
Liverpool
Madryt
Monachium
Nie ma bieżni
(Nie podam przykładu Poznania bo wyszłoby, że tylko na Bułgarskiej byłam)
A co do stadionu..
Kilka przykładów światowej klasy stadionów piłki nożnej:
Liverpool

Madryt

Monachium

Nie ma bieżni

(Nie podam przykładu Poznania bo wyszłoby, że tylko na Bułgarskiej byłam)
Cytat:
Nie wiem czy cię to może zdziwi, ale właścicielami stadionów są miasta, a nie kluby. Klub tylko wynajmuje obiekt.
Chyba stadionów olimpijskich, albo stadionów MIEJSKICH.

Cytat:
A co do samej bieżni - mało jest klubów z innymi sekcjami jak piłka nożna?
A co to ma do rzeczy? Pokaż mi jeden nowoczesny stadion piłkarski z bieżnią.

kicolek napisał/a:
Pokaż mi jeden nowoczesny stadion piłkarski z bieżnią.
Camp Nou

Old Trafford

Wembley

Ciesze się, że MKS Kluczbork coraz lepiej gra
Obecnie jesteśmy na trzynastym miejscu w tabeli ... a i na meczyk się pójdzie ;P

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie