Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:22
🔥 Niewypał - teraz popularne
konto usunięte 2010-04-25, 21:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-25, 21:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
push3k 2010-04-25, 22:48
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-25, 23:15
Mówisz, że nie było dresów hmm? To ciekawe, jestem w Twoim wieku i jak pamiętam, to oni byli . to już jest od dobrych 15-20 lat u nas:). Wtedy się wszystko zaczęło. Zresztą pamietam jak ja miałem 13 lat, to już były zbiórki, ustawki itd.
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-25, 23:24
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-25, 23:27
Kicolek ma chyba dziś cięższy dzień.
Zgłoś
Sadisticc 2010-04-26, 0:07
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-26, 0:07 3
ale o co wam chodzi? sam jestem z pruszkowa i jestem dumny z mojej druzyny ;] nie jestem jakims zagorzalym kibicem pilkarskim (a tym bardziej dresiarzem ^^) ale jakis patriotyzm lokalny jest. pamietam 8 lat temu byla tylko kamienna trybuna bez krzeselek i wejsc moglo ze 100 osob, znicz wtedy gral w okregowce. jeszcze 3 lata temu grali w 3 lidze (obecna II liga) i po awansie gmina zdecydowala sie wylozyc naprwde nie mala kase na stadion (jakies 9 mln - a to duzo dla niezbyt bogatej podwarszawskiej gminy) tak wiec stadion (a raczej jedna trybuna) nieduzy ale za to dosc nowoczesny i z dobrym zapleczem (hotel, spa itp) no i przedewszystkim jak beda pienadze to z mozliwoscia powaznej rozbudowy (tak jak widzicie na przeciwko tej jednej trybuny nie ma nic). a co do bierzni to jest mala i w ogole nie stanowi wielkiej bariery miedzy trybuna a boiskiem (z reszta na bierzni sa ławki rezerwowych - gdzies chyba musza byc;p)

ps. tak wiem... "cool story bro"
Zgłoś
push3k 2010-04-26, 0:11
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-26, 1:56
suter, bieżnia bo biegać.

A co do stadionu..
Kilka przykładów światowej klasy stadionów piłki nożnej:

Liverpool

Madryt

Monachium

Nie ma bieżni

(Nie podam przykładu Poznania bo wyszłoby, że tylko na Bułgarskiej byłam)
Zgłoś
Ponury Knur 2010-04-26, 14:00
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-26, 14:21
Cytat:

Nie wiem czy cię to może zdziwi, ale właścicielami stadionów są miasta, a nie kluby. Klub tylko wynajmuje obiekt.

Chyba stadionów olimpijskich, albo stadionów MIEJSKICH.

Cytat:

A co do samej bieżni - mało jest klubów z innymi sekcjami jak piłka nożna?

A co to ma do rzeczy? Pokaż mi jeden nowoczesny stadion piłkarski z bieżnią.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-26, 22:00
-mozna?

-moszna
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-27, 1:54 4
kicolek napisał/a:

Pokaż mi jeden nowoczesny stadion piłkarski z bieżnią.

Camp Nou

Old Trafford

Wembley
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-28, 20:43
Ciesze się, że MKS Kluczbork coraz lepiej gra Obecnie jesteśmy na trzynastym miejscu w tabeli ... a i na meczyk się pójdzie ;P
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem