📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Mówisz, że nie było dresów hmm? To ciekawe, jestem w Twoim wieku i jak pamiętam, to oni byli
. to już jest od dobrych 15-20 lat u nas:). Wtedy się wszystko zaczęło. Zresztą pamietam jak ja miałem 13 lat, to już były zbiórki, ustawki itd.
ale o co wam chodzi? sam jestem z pruszkowa i jestem dumny z mojej druzyny ;] nie jestem jakims zagorzalym kibicem pilkarskim (a tym bardziej dresiarzem ^^) ale jakis patriotyzm lokalny jest. pamietam 8 lat temu byla tylko kamienna trybuna bez krzeselek i wejsc moglo ze 100 osob, znicz wtedy gral w okregowce. jeszcze 3 lata temu grali w 3 lidze (obecna II liga) i po awansie gmina zdecydowala sie wylozyc naprwde nie mala kase na stadion (jakies 9 mln - a to duzo dla niezbyt bogatej podwarszawskiej gminy) tak wiec stadion (a raczej jedna trybuna) nieduzy ale za to dosc nowoczesny i z dobrym zapleczem (hotel, spa itp) no i przedewszystkim jak beda pienadze to z mozliwoscia powaznej rozbudowy (tak jak widzicie na przeciwko tej jednej trybuny nie ma nic). a co do bierzni to jest mala i w ogole nie stanowi wielkiej bariery miedzy trybuna a boiskiem (z reszta na bierzni sa ławki rezerwowych - gdzies chyba musza byc;p)
ps. tak wiem... "cool story bro"
ps. tak wiem... "cool story bro"
suter, bieżnia bo biegać.
A co do stadionu..
Kilka przykładów światowej klasy stadionów piłki nożnej:
Liverpool
Madryt
Monachium
Nie ma bieżni
(Nie podam przykładu Poznania bo wyszłoby, że tylko na Bułgarskiej byłam)
A co do stadionu..
Kilka przykładów światowej klasy stadionów piłki nożnej:
Liverpool
Madryt
Monachium
Nie ma bieżni
(Nie podam przykładu Poznania bo wyszłoby, że tylko na Bułgarskiej byłam)
Cytat:
Nie wiem czy cię to może zdziwi, ale właścicielami stadionów są miasta, a nie kluby. Klub tylko wynajmuje obiekt.
Chyba stadionów olimpijskich, albo stadionów MIEJSKICH.
Cytat:
A co do samej bieżni - mało jest klubów z innymi sekcjami jak piłka nożna?
A co to ma do rzeczy? Pokaż mi jeden nowoczesny stadion piłkarski z bieżnią.
kicolek napisał/a:
Pokaż mi jeden nowoczesny stadion piłkarski z bieżnią.
Camp Nou
Old Trafford
Wembley
Ciesze się, że MKS Kluczbork coraz lepiej gra
Obecnie jesteśmy na trzynastym miejscu w tabeli ... a i na meczyk się pójdzie ;P
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie