👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bramka nie powinna być zaliczona, bo bramkarz ewidentnie nie chciał tak zagrać.
Lares86 - nie wiem, która to liga, ale mnie to wygląda na w miarę porządny obiekt (bież//ORTnia, trybuny, normalne bramki, reklamy przy boisku, oświetlenie, dobra murawa itp.). Na oko - nowa druga lub nowa trzecia liga. konina? Chcesz zobaczyć marne ligi? Polecam klasę b i klasę c.
A w ogóle to nieźle pada. Myślę, że w normalnych warunkach by tak tego nie puścił.
A w ogóle to nieźle pada. Myślę, że w normalnych warunkach by tak tego nie puścił.

I liga, swoją drogą stadion na wypasie, jedna trybuna pod postacią hotelu
.

kicolek - z choinki się urwałeś? Tak, są bieżnie na wielu stadionach, często na obiektach będących w naprawdę rewelacyjnym stanie, ale co jeśli klub ma kilkanaście sekcji i ni opłaca im się stawiać dodatkowego stadionu? Aha - nie pisałem, że to jest super nowoczesny obiekt sportowy. Zresztą... Polecam Stadiony Olimpijskie.
Normalne bramki - tak w niższych ligach są krzywe, nierówna wstawione, a siatki bywają dziurawe, ale to już jest egzotyka najniższych klas b i c.
Reklamy - tak o klasie świadczy reklama, a reklama też świadczy o sponsorze, który na ten obiekt pieniądze wyłożył. Ciekawe. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek na niezadbanym obiekcie typu "proszę o nalot bombowy" widział kiedykolwiek reklamy sponsorów.
Normalne bramki - tak w niższych ligach są krzywe, nierówna wstawione, a siatki bywają dziurawe, ale to już jest egzotyka najniższych klas b i c.
Reklamy - tak o klasie świadczy reklama, a reklama też świadczy o sponsorze, który na ten obiekt pieniądze wyłożył. Ciekawe. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek na niezadbanym obiekcie typu "proszę o nalot bombowy" widział kiedykolwiek reklamy sponsorów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie