📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:14

UltorMatrix napisał/a:
Albo powiedz, że jesteś pedałem.
To nie działa, bardzo wiele chce mieć homo przyjaciela.

up
Wujek dobra rada.
Jak przy każdej udajesz to się później nie dziw, że Cię zostawiają
Wujek dobra rada.
Jak przy każdej udajesz to się później nie dziw, że Cię zostawiają

@Miranda - piffko bo dobrze gadasz
Same płaczki tutaj, najważniejsza jest Wasza dupa drodzy Panowie i drogie Panie i nikogo innego.
Zaufanie zaufaniem, miłości miłościami, ale nie zasłaniajcie sobie życia drugą osobą. Jeśli nie macie nic ponad Waszą wielką miłość to ja bedac Waszym facetem/kobietą też bym Was zostawił. Amen :*

Same płaczki tutaj, najważniejsza jest Wasza dupa drodzy Panowie i drogie Panie i nikogo innego.

Zaufanie zaufaniem, miłości miłościami, ale nie zasłaniajcie sobie życia drugą osobą. Jeśli nie macie nic ponad Waszą wielką miłość to ja bedac Waszym facetem/kobietą też bym Was zostawił. Amen :*

Głupotki piszecie. Kobiety muszą sprawdzać swoich facetów, bo w końcu chcą mieć w nich oparcie, chcą się ich poradzić, czuć się przy nich bezpiecznie.
Co do ich zachowania to same czasem siebie nie rozumieją - tak już jest, dla nich liczą się bardziej emocje niż suche fakty. One nas tym bardziej nie są w stanie rozgryźć, ale jakby nudno na świecie było jeśli wszystko byłoby takie proste, co nie?
Co do autora tematu to: wróci, one zawsze wracają, tylko zmień się, nie bądź pipą jak dotychczas.
Co do ich zachowania to same czasem siebie nie rozumieją - tak już jest, dla nich liczą się bardziej emocje niż suche fakty. One nas tym bardziej nie są w stanie rozgryźć, ale jakby nudno na świecie było jeśli wszystko byłoby takie proste, co nie?
Co do autora tematu to: wróci, one zawsze wracają, tylko zmień się, nie bądź pipą jak dotychczas.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie