Moje miasto, takie piękne
Wk🤬iają mnie L'ki, ale ile trzeba mieć w sobie frustracji, żeby takie cyrki odp🤬lać, oprócz zabrania prawka powinni go zamknąć w psychiatryku na jakieś 2 miesiące
Co za pojeb.Chyba zapomniał jak sam jeździł elką.Oby ci zabrali prawo jazdy i obyś musiał zaczynać od nowa.
Konto usunięte
2015-09-28, 22:39
@up
I codziennie lewatywe robic
up
takiemu c🤬jowi raz dziennie to za mało, lepiej rano i wieczorem
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jak mogą kogoś denerwować osoby, które się uczą. Przecież nie od dziś wiadomo, że przy eLkach trzeba zachować się ostrożnie. Ten pedofil w pickupie chyba zdawał prawko u wujka Stanisława za stodołą.
Nie mam nic do uczących się jeździć,ale strasznie wkur**ają mnie instruktorzy. Pozwalają na tyle niebezpiecznych manewrów i często zachowują się tak,jak by nie było ich w aucie.Są największym zagrożeniem na drogach.
Ja właściwie do instruktorów mam żal o jedno: że nie zawsze dbają o to, aby kursant poruszał się dynamicznie. Sam zdawałem na prawko niecały rok temu i świetnie pamiętam jaki to był stres, jednak już od początku instruktor zwracał uwagę, żeby starać się jak najszybciej przyspieszać do tych 40-50km/h. Niestety, przynajmniej w Bydgoszczy, nie wszyscy na to zwracają uwagę i ostatnio mam wrażenie, że co chwila utykam w korku na którego czele toczy się eLka z prędkością 25km/h.
podpis użytkownika
@up a tam p🤬lenie, ja ze swoim instruktorem lubiłem sobie zap🤬lać, w granicach przyzwoitości oczywiście
zapomniał jak zap🤬lał maluchem 60 kmh i ledwo to jechało
jestem dość wyrozumiały wobec e-lek ale mieszkam niedaleko punku strategicznego egzaminów- i elki walą tam stadami, czasem jak jedzie ich 10 jedna za drugą to można oc🤬jeć.