👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

niezly cel
bylby zajebistym zlym charakterem w filmie gangsterskim.

ale jak by nie było to coś tam do kontenera jednak się wsypuje

!UWAGA ZNAWCA!
Traktorzysta gówno widzi, totalnie nie jego wina. Operator sieczkarni Krone ma kamerę przy wylocie sieczki to primo, po drugie primo on steruje dyszą i to wina jego, a więc to on zbiera kukurydze
Jedna przyczepa przy kilkunastu hektarach to kropla w morzu
Pozdrawiam :]
Traktorzysta gówno widzi, totalnie nie jego wina. Operator sieczkarni Krone ma kamerę przy wylocie sieczki to primo, po drugie primo on steruje dyszą i to wina jego, a więc to on zbiera kukurydze

Jedna przyczepa przy kilkunastu hektarach to kropla w morzu

Pozdrawiam :]
Koszą i od razu sieją! Przecież to jest genialne! ;]
Swoją drogą tak widzę swoją wypłatę co miesiąc ...
Swoją drogą tak widzę swoją wypłatę co miesiąc ...
genialne?
przecież to syzyfowa praca by była
jeszcze paliwo się marnuje na takie coś

przecież to syzyfowa praca by była
jeszcze paliwo się marnuje na takie coś

@up
Poranek Kojota w reżyserii Olafa Lubaszenki polecam obejrzeć.
Poranek Kojota w reżyserii Olafa Lubaszenki polecam obejrzeć.

No nie dziwię się że gość w ciągniku nie ogarnia ale że w kombajnie, porażka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie