akurat musialem obejrzec ten gif ze srajaca baba na hardzie, teraz wszystko mi sie z tym kojarzy nawet k🤬a ciagnik i przyczepy
Christopher Paolini

podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Christopher Paolini
Ciekawe czy ten pociąg ma opóźnienia.
podpis użytkownika
"Ktoś, kto lubi muzykę, nie powinien się zawężać do jednego gatunku."
Wyjeżdża ciągnik z pięcioma przyczepami i JEST!!! Główna na pełnej k🤬ie!!!!
Sadistic że ja p🤬le
Sadistic że ja p🤬le

no film adekwatny do nicku wrzucającego. i za to piwo bo rzadko takie rzeczy się widuje

Ta a pełnej jednej nie pociągnie bo bo panewi z puszki po piwie narowie znalezionej
Żniwa na pełnej ku*wie!
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
podpis użytkownika
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
@Perel - spróbuj pokierować ciągnikiem nawet z dwoma, to zobaczysz jakie to trudne. A z 5 to kozactwo.
A najlepsze jest to, że taki ciągnik ma maks 50 koni mechanicznych (nie wiem jaki to model dokładnie więc nie sprawdzę). Ciekawe jak musi się męczyć z 5 załadowanymi do maksa przyczepami, no chyba, że będzie wracał pojedynczo.
A najlepsze jest to, że taki ciągnik ma maks 50 koni mechanicznych (nie wiem jaki to model dokładnie więc nie sprawdzę). Ciekawe jak musi się męczyć z 5 załadowanymi do maksa przyczepami, no chyba, że będzie wracał pojedynczo.