palantów drezyną za darmo sie wozi
konto usunięte
2012-04-12, 20:39
widział który senatora lub posła w pociągu?
konto usunięte
2012-04-12, 20:46
@up w samolocie Lufthansy czasem się zjawią i jest śmiesznie wtedy
konto usunięte
2012-04-12, 20:48
piperek34 napisał/a:
widział który senatora lub posła w pociągu?
a jechał kiedy w pierwszej klasie intercity?
jaczuro napisał/a:
Taki kombatant
Jaki? Chyba z Afganistanu, bo z II Wojny Światowej już dawno poginęli, a to ścierwo które najwięcej mordę w telewizji pokazuje podczas wojny miało 3 lata i będzie opowiadać "jako to wojny nie pamięta" i "czego to nie przeżyło".
@jaszczuro:
Zwróciłeś uwagę na poważny problem. Wydaje mi się to nie fair. Osoby niesprawne nie mają grup inwalidzkich itp. za ładne oczy. Najczęściej nie mają pieniędzy nawet na wykupienie najważniejszych dla ich życia lekarstw. Te wieśniaki nic nie robią a wszystko mają za darmo:/ Jutro z samego rana poskładam ten problem tak, żeby się kupy trzymał (czytaj krótko i na temat) i powysyłam w kilka miejsc:) Wyniki przedstawię na sadisticu:P
Mają komunikację za darmo, żeby mogli wywiązywać się ze swoich obowiązków wobec kraju. Na tej samej zasadzie obywatele w Atenach dostawali dietę za dzień spędzony na obradach zgromadzenia ludowego.
Nie ma się więc na co oburzać. Należałoby tylko zlikwidować dopłaty za benzynę dla posłów. Gdyby opłacałoby się im jeździć wyłącznie transportem publicznym, może poprawiłby się jego stan, bo koledzy przecież nie mogą się męczyć. Różnica w poziomie cywilizacji między Polską a Zachodem sprowadza się do stopnia skomunikowania kraju transportem publicznym.
Jak dla mnie wszystko wygląda w porządku: bardziej upośledzeni mają większe zniżki