Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:48
Znowu bmw
specjal01 • 2025-08-06, 15:48
Pijany kierowca BMW ściął pieszych na chodniku

Wypadek w Piasecznie. 24-letni kierowca bmw stracił panowanie nad pojazdem i wjechał na chodnik, potrącając 32-letnią kobietę i 42-letniego mężczyznę. Poszkodowani z obrażeniami trafili do szpitala.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2025-08-06, 17:55
@SSS2SSS: kierowca pewnie Polak a ofiary Ukraińce
Zgłoś
Riikko 2025-08-06, 17:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ghoscik8 2025-08-06, 18:06 4
Widać że gość nie ogarnia tylnego napędu, dodał za dużo gazu przy wyjeżdżaniu z ronda. Czyli zwykły z🤬b z BMW.
Zgłoś
Pawehan 2025-08-06, 18:37
Trochę przerwa w zasilaniu tak jakby esp zadziałało

Ghoscik8 napisał/a:

Widać że gość nie ogarnia tylnego napędu, dodał za dużo gazu przy wyjeżdżaniu z ronda. Czyli zwykły z🤬b z BMW.

Za dużo gazu , chyba nie ale za słabo dał kontrę kierownicą
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-08-06, 19:01 1
tradycyjnie murzyn wśród marek samochodów
Zgłoś
Maculata 2025-08-06, 19:28 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Snajkers 2025-08-06, 19:35 4
Jak już to jest to Konstancin-Jeziorna, rondo przy "Starej papierni"
maps.app.goo.gl/rqoqmPDw7JQ9jJxn6
Zgłoś
JanJankowski 2025-08-06, 20:26 1
ŻóltoCzarnyŻ__Pedał napisał/a:

Ty byś pewnie odskoczył Spidermanie.

Raczej po prostu odszedł. Odskok byłby tu zbędny
Zgłoś
djpaolo11 2025-08-06, 20:46 1
Powiem wam tyle że ktoś kto na codzień jeździ przednionapedowcem może się srogo przekonać po nagłej przesiadce. Sam to przeżyłem ale w innej sytuacji. Jechałem kia Sorento (napęd staly 4x4 jakby ktoś nie ogarnial) bez przednoego wału i po wyjściu z ronda na mokrym też mnie poniosło i gdyby nie moje (skromne) doświadczenie i reakcja kierowcy z naprzeciwka to bym gościa zgarnął więc myślę że każdy powinien pojeździć trochę autem tylnionapedowym
Zgłoś
Lukash2107 2025-08-06, 21:21 1
Zgłoś
kalnex 2025-08-06, 21:44 1
No debil co tu ukrywać
Zgłoś
ksero 2025-08-07, 8:57
optymista666 napisał/a:

BMW to bardzo dobre auta i szybkie, zwłaszcza M5 F90, po zmianie wydechu i mapie silnika zwiększającej moc do 800KM.

no tak "po zmianie wydechu" - to rzecz najwazniejsza, zeby nas bylo slychac z 5km, myslec, ze jest sie fajnym, ze ludzie nas podziwiaja, a laski same beda sie rwaly. Boże kochany...
Zgłoś
optymista666 2025-08-07, 9:33 1
ksero napisał/a:

no tak "po zmianie wydechu" - to rzecz najwazniejsza, zeby nas bylo slychac z 5km, myslec, ze jest sie fajnym, ze ludzie nas podziwiaja, a laski same beda sie rwaly. Boże kochany...

Po co się wypowiadasz jak nie masz pojęcia? Nie chodzi o głośność, tylko wywalenie restryktorów mocy z wydechu.
Zgłoś
ksero 2025-08-07, 11:03
optymista666 napisał/a:

Po co się wypowiadasz jak nie masz pojęcia? Nie chodzi o głośność, tylko wywalenie restryktorów mocy z wydechu.

Akurat mam pojęcie, ponieważ sam modyfikowałem UKŁAD wydechowy w arteonie, aby zwiększyć moc, zachowując jak najcichcszy samochód, Ty napisałeś wprost o wymianie WYDECHU, a to dwie różne rzeczy, do tego... "restryktory mocy"
Zgłoś
optymista666 2025-08-07, 11:49
ksero napisał/a:

Akurat mam pojęcie, ponieważ sam modyfikowałem UKŁAD wydechowy w arteonie, aby zwiększyć moc, zachowując jak najcichcszy samochód, Ty napisałeś wprost o wymianie WYDECHU, a to dwie różne rzeczy, do tego... "restryktory mocy"

Nie masz pojęcia.
Katalizatory, filtry cząstek, tłumiki to wszystko są restryktory mocy.
Układ wydechowy często wymienia się, bo fabryczny ma zbyt małą średnicę i do uzyskania pełnej mocy potrzebny jest pełen przelot.
A co do głośności to od dawna stosuje się w praktyce aktywne systemy wydechowe, panie znafffco, ale co może o tym wiedzieć osoba jeżdżąca arteonem…🤣
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem