👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jaki kraj tacy:
-zolnieze
-czolgi
-ekipa filmowa
-mundury
-karabiny
-zolnieze
-czolgi
-ekipa filmowa
-mundury
-karabiny
Foodman napisał/a:
jaki kraj tacy:
-zolnieze
-czolgi
-ekipa filmowa
-mundury
-karabiny
Jaka ostatnia szkoła ukończona, taka znajomość ortografii a coś czuję, że twoja edukacja zakończyła się na gimnazjum...o ile je ukończyłeś.
Pisze się:
-ŻołnieRZe;
-czoŁgi;
Pomijam fakt, że brak u Ciebie jakiejkolwiek dużej litery i interpunkcji.
Więc drogi kolego... zrób przysługę nam, sadolom i poproś mamę, żeby Ci kupiła słownik ortograficzny!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie