Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Witam Sadole,

Siedzę sobie dzisiaj na przerwie w robocie w jadalni, akurat byłem sam to wziąłem sobie do poczytania Metro leżące przede mną. Jakież było moje wk🤬ienie jak zobaczyłem artykuł, który Wam sfotografowałem.
"Gdzie w tym czasie było państwo polskie, uczelnie, elity?"
Nosz kuwa , kim są Narodowcy, żeby interweniowało Państwo? Zorganizowaną grupą przestępczą?
Kim są, żeby interweniowały elity i uczelnie? Szerzącą się plagą debilizmu i głupoty?
Przecież Oni chcą tylko godnie świętować jakże wielki dla Naszego Narodu dzień. Wiadomo, że, wielu z nich nie jest świętych, no ale kuwa bez przesady

Potem przyszło kilku moich znajomych, na maxa wk🤬iony po przeczytaniu części artykułu, powiedziałem im o tym. Zbytnio nie zrozumieli mojego wk🤬u, więc myślę sobie, że wyżale się Wam Sadole, Wy pewnie zrozumiecie moje wk🤬ienie się na te wypociny
Widzę, że nagonka na prawicowe środowiska w Polsce nadal trwa, tym bardziej przed 11,11

ps. Pisząc ten post, zajrzałem na wiki i obczaiłem to całe Metro. Wydawcą jest Agora, więc w sumie nic dziwnego. Więcej tego gówna nie wezmę do rąk, mimo że za darmo

Pozdrawiam Sadole
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Splifcior 2013-11-08, 20:04 2
Patriotów. Popraw szybko bo zaraz hejta dostaniesz
Zgłoś
Marxe 2013-11-08, 20:09 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-08, 20:16 122
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-08, 20:18 20
Odpowiadam na pytanie:

Państwo Polskie było okradane.
Uczelnie były okradane.
Elity okradały.

Dziękuję.
Zgłoś
Roszp 2013-11-08, 20:19 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-08, 20:24 4
Na szczęście oni mogą sobie tylko poszczekać, to my - nacjonaliści rośniemy w siłę.
Zgłoś
Camel_06 2013-11-08, 20:24 13
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-08, 20:45 32
Zgłoś
nowynick 2013-11-08, 21:03 5
jedyna rzecz do jakiej służyło mi "metro" to robienie pochodni do rozmrażania kłódki spinającej łańcuch bramy na wjeździe do wynajmowanego kiedyś przeze mnie domku. No żaden przeczytany teletydzień czy inna "pani domu" mojej żonki nie jarał się równie dobrze. W sumie jak teraz pomyśle do rozpalania ognia w kominku też był niezły. Jedyna rzecz jaka mi nie przyszła do głowy to to czytać.

Aha

Chciałbym kogoś przy tym temacie pozdrowić. Jest u mnie w biurze taka jedna Pani, która łapie po 30-40 egzemplarzy, bo Jej córka żeby dostać się do "dobrego" gimnazjum musi się udzielać społecznie (no comment), więc zbiera tą "gazetę" na makulaturę. Pozdrowienia.

Edit:
kiedyś widziałem też jak ten szmatławiec został wzięty przez jakaś Panią, bo Jej pies się wysrał i nie miała czym zebrać
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-08, 21:12 1
Zgłoś
Muzz 2013-11-08, 21:12
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2013-11-08, 21:17 10
Zgłoś
bloodwar 2013-11-08, 21:19 11
Zgłoś
hendrix_radek 2013-11-08, 21:23 24
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem