📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Mam nadzieję że ten obrazek posłuży jako przestroga dla wszystkich, którym nie chce się uczyć, bo skończą tak samo jak ci z obrazka. Jako skończeni idioci bez przyszłości, którym tylko wygłupy w głowie
Chyba że wujek im załatwi robotę na budowie czy coś w ten deseń...
Chyba że wujek im załatwi robotę na budowie czy coś w ten deseń...
Matko bosko, same księżniczki na tym sadolu - przecież hamburger z psa mielonego razem z budą z miesięczną surówką z dworca za 4 PeeLeNy to pełnia szczęścia w starej bułce ^^
Wydaje mi się, że w takich restauracjach jak McDonald lub KFC normy są o wiele wyższe niż gdziekolwiek indziej. Prawda taka, że jakby ktoś się zatruł albo przyszedł sanepid i przebadał próbkę jedzenia a tam ludzka sperma to McDonald dostałby taką karę finansową, że by się posrał.
Więc dlatego lepiej jeść tam, gdzie w kuchni są kobiety? W niektórych fast foodach widać babeczki więc myślę, że mniej się można obawiać.
jebnieci debile zagazowac i tyle nienawidze takiego frajerstwa
Głupki, sieć może ich pozwać na grube miliony za straty powstałe w wyniku zmniejszenia się zaufania do marki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie