Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
!Timon 2013-08-17, 22:52 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pyro25 2013-08-18, 21:34
Mam nadzieję że ten obrazek posłuży jako przestroga dla wszystkich, którym nie chce się uczyć, bo skończą tak samo jak ci z obrazka. Jako skończeni idioci bez przyszłości, którym tylko wygłupy w głowie

Chyba że wujek im załatwi robotę na budowie czy coś w ten deseń...
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 21:38 3
mi tam smakuje
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 21:59
dobrze że jestem alergikiem i nie mogę jeść na mieście
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 22:07
Matko bosko, same księżniczki na tym sadolu - przecież hamburger z psa mielonego razem z budą z miesięczną surówką z dworca za 4 PeeLeNy to pełnia szczęścia w starej bułce ^^
Zgłoś
tranzystor 2013-08-18, 22:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ileev 2013-08-18, 22:18
Wydaje mi się, że w takich restauracjach jak McDonald lub KFC normy są o wiele wyższe niż gdziekolwiek indziej. Prawda taka, że jakby ktoś się zatruł albo przyszedł sanepid i przebadał próbkę jedzenia a tam ludzka sperma to McDonald dostałby taką karę finansową, że by się posrał.
Zgłoś
pebbl9 2013-08-18, 22:34
Zgłoś
PerInvander 2013-08-18, 22:37
Więc dlatego lepiej jeść tam, gdzie w kuchni są kobiety? W niektórych fast foodach widać babeczki więc myślę, że mniej się można obawiać.
Zgłoś
lolcat 2013-08-18, 22:42 20
Zgłoś
tigerqaz 2013-08-18, 22:55
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 23:27 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 23:48
jebnieci debile zagazowac i tyle nienawidze takiego frajerstwa
Zgłoś
korinogaro 2013-08-18, 23:58
Głupki, sieć może ich pozwać na grube miliony za straty powstałe w wyniku zmniejszenia się zaufania do marki.
Zgłoś
urteusz 2013-08-19, 0:00
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem