👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lordindycznik napisał/a:
Te dwa komentarze dają obraz jak ludzie myślą, od skrajności w skrajność, serioo nie można połączyć wygody i postępu z szacunkiem do życia i własnych pasji ? Jest tyle możliwości by żyć i się cieszyć a ludzie widzą tylko albo białe albo czarne. To wybór każdego z osobna jak spędzi czas jaki mu został dany.
Może, ale jeśli masz do wyboru, srać albo nie srać to możesz tylko srać albo nie srać, nie możesz trochę srać a trochę nie srać.
I że ktoś jeszcze ogląda takie gówno i wzdycha "och ach jakie to true ach my jako uciśnieni na złym świecie"
UP coś nie mogę namierzyć, masz linka?
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Niestety.
Jak wpiszesz sam tytuł, to znajdziesz piosenkę i opis "unkown artist".
Natomiast w komentarzach jest napisane, że to ona.
Jak wpiszesz sam tytuł, to znajdziesz piosenkę i opis "unkown artist".
Natomiast w komentarzach jest napisane, że to ona.
Spróbuję, dzięki. A gdzie to wpisywałeś?
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
jasypan napisał/a:
Spróbuję, dzięki. A gdzie to wpisywałeś?
Google maps...
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
krasnal_hałabała napisał/a:
Może, ale jeśli masz do wyboru, srać albo nie srać to możesz tylko srać albo nie srać, nie możesz trochę srać a trochę nie srać.
Jeżeli całe swoje ludzkie życie i jego sens sprowadzasz do poziomu srania lub nie srania to sobie nie popiszemy. Każdy ma swoje priorytety i cele, nie ważne z jakiego poziomu zaczynasz życie, można osiągnąć wiele wystarczy chcieć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie