Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Żołądek
konto usunięte • 2010-12-24, 22:43
Akcja dzieje się w żołądku. Ciemno, głucho... Nagle, wpada do niego pomidorek. Potem serek, kiełbaska, kawałek chlebka... I tak sobie siedzą po cichutku, nikt do nikogo się nie odzywa i nagle - do żołądka wpada wódka. Patrzy tak na nich z góry i mówi zachęcająco:
- Chłopaki! I góry TAKA impreza a wy tu tak siedzicie? Chodźcie! Wracamy!

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-12-25, 3:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 3:33
Może wszywkę ma ;p
Zgłoś
ungubungu 2010-12-25, 10:12
Miałeś tak przy wigilijnym stole??
Zgłoś
~komornik1000 2010-12-25, 11:52 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
adekk 2010-12-25, 12:13 1
spaliłeś, zamiast "i góry" ma być "u góry". fail
Zgłoś
tomekkp 2010-12-25, 12:24
ja to słyszałem w prostszej, lepszej wersji:

Wpada bigos do żołądka, wódka go pyta:
-Jak tam na górze ?
-Jest super, dziewczyny, tańce no mówię ci świetna impreza
-OO idę zobaczyć

Czy jakoś tak
Zgłoś
ligwan 2010-12-25, 13:12
Mam takie pytanie czy można sortować dowc🤬y na głównej stronie tak jak w poczekalni np. wg liczby piw. Za często tu nie siedzę i muszę wertować po kilkanaście stron żeby znaleźć jakiś w miare dowcip. Jeśli tego nie ma można by dodać taką opcję.

Żeby nie było OT to wersja ^ trochę lepsza.

[ Komentarz dodany przez: angel: 2010-12-25, 15:38 ]
wystraszy zmienić sortowanie

Zgłoś
konto usunięte 2010-12-26, 3:08
Zgłoś
HighEnd 2010-12-27, 1:59 1
Dlatego ja nie mieszam... pije to nie jem
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem