S................n
2014-02-01, 13:48
Ja się pytam: co to za jełopy?
A do tego marines
podpis użytkownika
Jestem biały i jestem bardzo dumny, bo to najlepszy kolor do czarnej trumny.
Taki "żołnierz" zabije siebie i kolegów nim wyjdzie z koszar.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
po mojemu to oni są naj🤬i
Myślałem, że ktoś strzeli i wszyscy padną na ziemię.
p................f
2014-02-01, 17:18
przewijać do 0:29, bo czas to pieniądz!
Nikt się chyba nie zastanawia nad wagą ich rynsztunku. Biegi, skoki i ćwiczenia w oprzyrządowaniu na pewno wymagają więcej niż bycie ekspertem przed monitorem.
E................s
2014-02-01, 17:35
@up To nie usprawiedliwia tego, że jest p🤬dą. Ja to bym rozj🤬 cały ten śmieszny pluton. Widać, że o wojsku nie mają bladego pojęcia. Nie to co ja.
Widać jakie doświadczenie mają twardziele przed monitorem.
Idźcie do woja i po 4 dniach treningu wysiądźcie z ciężarówki ze swoim (co najmniej) kilkunasto kilogramowym plecaczkiem i całym ubiorem
Żałuję, że nie ma przymusowej służby, w dupach wam się poprzewracało
Dodam tylko, że wcale im się nie dziwię. Ciężko się ze wszystkim wysiada, już nie mówiąc o tym, że po dłuższej jeździe na pace nogi są zdrętwiałe i nawet wskazane jest wysiadanie siedząc na skraju burty bo o uraz nie trudno w takim przypadku. Sam rozj🤬em sobie staw skokowy i śródstopie bo zechciało mi się zeskoczyć ze Stara, a nie zejść bo dłuższej jeździe jesienią na pace.
jak małysz
i................y
2014-02-01, 18:03
Hehe, jak w
Gone with the blastwave.
z................1
2014-02-01, 18:07
Albo jełop, albo jest tak zmęczony, że już nie ma totalnie siły. Naprawdę, szkolenia to nie jest kilometr dziennie truchickiem...
w................r
2014-02-01, 18:32
@wdowa94
oho, kolejny wojak, masz 24 lata, zapewne rozj🤬eś miliony talibów w karierze, byłeś poborowym i to ty zrzucałeś atomówki u japońców na podwórku?