👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby łysol w czapeczce, ale w sumie niegłupi chłopak. Co prawda mógłby troszkę odpuścić, bo ja np. nie mam nic przeciwko jak moja dziewczyna korzysta z solarium, z tym że robi to z umiarem, a w dodatku preferuje naturalną opaleniznę. Białe kozaczki i legginsy to porażka na całej linii i tu się z kolesiem zgadzam. Co do makijażu to delikatny dodaje dziewczynie uroku, ale tylko delikatny. W sumie kolesia popieram, ale jak już wspominałem też powinien troszkę jej odpuścić.

co to za pokraka w dlugich wlosach tam siedzi? na zdjeciu to byla kobieta a tam siedzi jakies pokraczysko w hipohopowych ciuchach

Ale jazda, nie widzicie że większość tych dialogów jest ustalone ?
TVN kreuje wizje i światopogląd wszystkich niemyślących oglądających tvn.
A co do tematu to dziewczyny powinny o siebie dbać i chodzić w fajnych ciuszkach podkreślających ich walory a nie w jakichś łachach i torbach na zakupy. Dziewczyny golcie jeże !
TVN kreuje wizje i światopogląd wszystkich niemyślących oglądających tvn.
A co do tematu to dziewczyny powinny o siebie dbać i chodzić w fajnych ciuszkach podkreślających ich walory a nie w jakichś łachach i torbach na zakupy. Dziewczyny golcie jeże !

Haha spoko typ, w końcu jacyś sensowni ludzie w tym programie. Piwo!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie