Najlepsza jest jasna cera a po solarium dziewczyna wygląda jak brudna cyganka
Spinacie sie a kolo po:
1. Wytresowal laske
2. Spoko ma laske jakas wyploszona no ale git
3. Moze jest prosty i nosi prosto ale przynajmniej nie jest j🤬ym pantoflem
4. On odp🤬la i wydziwia a laska na to idzie
Wiec szczerze mu gratuluje, myślę ze jak laska nie wygląda na kurewko to zajebista sprawa.
Wiem ze niektórzy musza sie dowartosciowac towarem przy boku z okladki styl twojej kurewki ale jest w c🤬j zajebistych lasek które naturalnie zajebiście wyglądają. I tego powinny sie trzymać a nie wytycznej rynku.
A pokolenia juz rosna juz, 12 wygladaja jak k🤬y z tipsami jak tygrysy i tlenionymi wlosami. I bywa gorzej swoja droga to co robia rodzice bo gdzies sa jak k🤬y wychodza z domu do galeri i wracaja.
1. Wytresowal laske
2. Spoko ma laske jakas wyploszona no ale git
3. Moze jest prosty i nosi prosto ale przynajmniej nie jest j🤬ym pantoflem
4. On odp🤬la i wydziwia a laska na to idzie
Wiec szczerze mu gratuluje, myślę ze jak laska nie wygląda na kurewko to zajebista sprawa.
Wiem ze niektórzy musza sie dowartosciowac towarem przy boku z okladki styl twojej kurewki ale jest w c🤬j zajebistych lasek które naturalnie zajebiście wyglądają. I tego powinny sie trzymać a nie wytycznej rynku.
A pokolenia juz rosna juz, 12 wygladaja jak k🤬y z tipsami jak tygrysy i tlenionymi wlosami. I bywa gorzej swoja droga to co robia rodzice bo gdzies sa jak k🤬y wychodza z domu do galeri i wracaja.
Solarium, białe kozaki, mocna tapeta, miniówki - w porządku, w tym mogę się z nim zgodzić, ale tylko w tym! Zauważcie, że tak na prawdę zależy mu na wyglądzie - gdy psycholog zadaje pytanie "co by było jeśli Ania przytyłaby 20kg..." ewidentnie podkreśla że to koniec związku - nieważne, że ma super charakter i mógłbym z nią ułożyć sobie życie - urosną Ci włosy, przytyjesz = wylatujesz. Także moim zdaniem to już jest spore przegięcie.
Poroniony Płód napisał/a:
No k🤬a ale gość bądź co bądź ma racje... Laske ma zajebistą bez tych k🤬a udziwnień, plus dla niego.
1) Solarium, popieram w 100%.
2) Białe kozaki, to nieodzowny atrybut kurew.
3) Mocna tapeta, średnia - jak dziewczyna ładna to na c🤬j jej to (na sadolu dość ryzykowne stwierdzenie).
4)Miniówki, ja tam lubie ale jakaś fikusna spódnica trochę dłuższa jest zajebista.
Ogólnie tym ma dobrze pokładane. Piwo!
No nie wiem, 20 kg i rzuca? To po 1. nie jest miłość a po 2. traktuje ją jak niewolnice która ma spełniać jego oczekiwania ale on już dla niech c🤬ja robi. Taki pan po prostu. Dla mnie to zwykły idiota i tyle.
I bardzo dobrze bo sobie ustawił ją jak chciał. Pewno z kuchni też nie wychodzi

se7en napisał/a:
No nie wiem, 20 kg i rzuca? To po 1. nie jest miłość a po 2. traktuje ją jak niewolnice która ma spełniać jego oczekiwania ale on już dla niech c🤬ja robi. Taki pan po prostu. Dla mnie to zwykły idiota i tyle.
Masz 100% racje.
To tak samo jest z alkoholikami, raz nie wypije pobije żonkę/dziewczynę, ale ona go nie zostawi, i tak żyją przez 20 lat.
Typiarka mówi ze go się nie boi, a wpier***l nieraz dostała od niego za to że źle się ubrała.
Gościu lekko odwrotny...
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Ale ten typ jest pop🤬lony,ona jakas malo rozgarnieta skoro z nim jest....wk🤬iają mnie tacy ludzi widzi tylko czubek wlasnego nosa,to co on powie jest najwazniejsze i ni h🤬ja nie moze byc inaczej
ale ogolnie siebie warci
ale ogolnie siebie warci

rozumiem kolesia w 100%. kto by chcial, zeby jego kobiete obczajali jacys obcy goscie. jest piekna taka jaka jest, zreszta nie za to kocha sie kobiety. a jesli ona kocha ,mnie, i jest ze mna x lat, i jest ze mna szczeskiwa, to dlaczego ma eksponowac swoje wdzieki wszystkim wokol? one sa dla mnie i tylko dla mnie. takie emanowanie seksem jest po to, zeby zlapac samca. ale jak sie go juz zlapie, to dekolty i miniowki i tak traca sens. co, mam sie nap🤬lac z wszystkimi kolesiami na kazdej imprezie, albo zamknac ja w piwnicy? bez sensu. nikt nie chce, zeby ktokolwiek inny gapil sie na cycki jego kobiety

Nie lubialem nadmuchanych dresow, ale to co teraz zobaczylem to 2 pajace... ON pajac nad pajacami bo jest jakims nadmuchanym napinaczem co nie potrafi nawet wyprostowany siedziec. ONA zdominowana przez niego w amoku glupiej naiwnej mlodzienczej milosci. Dziewczyno marnujesz czas przy hibhobowcu ktory i tak cie oleje, nie badz grzecznym pieskiem... Walcz o swoje

chyba z lubelskiego jest. biala czapeczka to nieodzowny atrybut lubelskich cwaniakow. no i po drugie moglby mniej amfy wciagac. chudziutki ze szok.